|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima, zamolio bih zainteresovane za ovu temu i ljude koji imaju neka iskustva da me posavetuju u vezi dileme koja mi se neko vreme mota po glavi
![]() Ideja mi je da (za live aplikacije) dobijem ?to bolji zvuk akustične gitare na električnoj gitari ![]() Dilema je sledeća: 1. Na Strat montiram Roland-ov GK pickup i onda taj signal u recimo Roland GR 55 ili VG 99 pa koristim simulacije akustične gitare (i u ovom slučaju ostalih zanimljivih instrumenata i zvukova).. 2. Na Strat montiram bridge tipa Fishman Powerbridge sa piezo elementima i onda taj signal u recimo Fishman Aura Spectrum DI pa u razglas.. 2a. Kupim el. gitaru koja ima piezo (tipa Music Man, Godin..) Naravno, otvoren sam i za predloge koji ne uključuju prve dve varijante. ?elim da napomenem da već posedujem odličnu ozvučenu pravu akustičnu gitaru koju aktivno koristim na svirkama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]() Mozda ovo bude od pomoci. ![]()
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Last edited by HeatMan; 11-03-2013 at 10:49 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"Strumming" semplovi akustične gitare za seckanje | waster | Audio Software | 1 | 08-02-2011 07:51 PM |
gitare i bass gitare??? | pehliwan | Nik?a Brato? | 2 | 05-02-2011 09:13 AM |
Metallica Black Album zvuk gitare-Dammit Distortion | disco violence | Gitarska Produkcija | 5 | 16-12-2009 06:29 PM |
Vox amPlug Acoustic - simulator akustične gitare | dejankuki | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 17-09-2009 10:03 AM |
Akustične gitare | idekius | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 9 | 04-04-2009 11:54 AM |