|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Vec par dana sam na forumu i citao sam razne stvari u vezi monitoringa i tipova oko produkcije hvala svima na raznim idejama i savetima koje do sad naravno nisam cuo! Bavim se produkcijom nesto vise od 2 godine i zanima me neka preporuka monitora "za pocetnike" do jedno 400 - 500e ako mogu da se nadju ok za te pare? Posto radim elektronsku muziku pre svega mi trebaju monitori sa ok niskim frekvenijcama, ali ipak da imaju realan zvuk.
unapred hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]()
individual, dobrodosao na forum.
Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Za tu lovu mozes sebi upriliciti solidne zvucnike.Prelistaj forum ,ima toga napretek.Odluci se za nesto pa baci na forum.Nemoj zuriti sa kupovinom.Pozz iz "Megatona"
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Snimanje (velikog) orkestra | awacs | Dejan Vučković | 3 | 03-01-2010 11:45 PM |
Gitarske pesme za pocetnika | SumAnuT | Razno | 9 | 05-10-2009 01:26 AM |
Sta kazete za velikog brata? | vasko | Pricaonica | 4 | 09-03-2009 11:43 PM |
oprema za totalnog pocetnika | stefdza90 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 21 | 10-09-2006 09:41 PM |
Pomoc za pocetnika -trazi se klavir ... | masa | Audio Software | 22 | 07-05-2005 03:55 PM |