Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Computer Hardware

Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 27-02-2012, 10:58 PM   #1
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Profire 2626 fw problem?! pomoc

pozdrav dobrim ljudima ovde imam jedan problem nadam se da mozete da mi pomognete... hitno !

pre sam koristio fw zvucnu i sad sam pazario profire 2626. na maticnoj ploci nisam imao fw portove, pa sam jos pre uzimao neku fw pci karticu VIA chipset, da bi jelte proslu karticu mogao da ubodem i radila mi je sve super... sad kad sam presao na novu ne prepoznaje karticu, bilo je problema kod prepoznavanja, na mixeru dole stoji znak "!" , i izbacuje: "Profire 2626 - code 10 device cannot start"...

skontao sam, posto sam i pre citao ovde da su ljudi imali problema, da se ne prepoznaju fw kartica i zvucna (nisu kompatibilne) iako me cudi zato sto mi je prosla kartica isto maudio (i to jos profire 610) radila perfektno nikad nikakav prob... a ova sada nece...

posto nemam pri ruci nikakav drugi chipset, setim se da jos imam audigy sb koja ima na sebi Fw port (ne znam dal je 400 ili 800) i ubacim je u komp bez drivera normalno cisto da mi preko nje ide fw konekcija... i radi (koliko vidim)

moje pitanje je da li remeti nesto rad ako ovako radi preko ove stare SB audigy? da li to nesto steti, koja je brzina? da li trebam nesto naknadno da podesim da mi sa SB radi samo taj port? i da li je bolje da pazarim neku drugu fw pci karticu i koju (i gde da se nadje) ? ili da ostavim ovako kako jeste...

od vas nekih ovde sam jos pre citao o toj nekoj Texas instruments fw kartici ali ne znam gde bi nju mogao da nadjem po ovim radnjama za kompove...

pomagajte...
BlasterMaster is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules