Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-10-2011, 06:56 PM   #1
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Steve Jobs is not dead

Malo sam zakasnio sa odgovorom, pa je ona tema u međuvremenu zaključana. Valjda je lakše zaključavati teme nego seliti off-topic postove u nove (teme).

Quote:
Originally Posted by boggy View Post
znam da je iza krucijalnih izuma u ovoj tehnologiji upravo Xerox, ali u popularizaciji ga nisam primetio... a o tome je ovde rec.
Tja, ti si odlučio da pričaš o popularizaciji, a ja ti ni u jednom svom postu nisam protivrečio. Samo sam imao potrebu da pomenem još ponekog ko je osmislio nešto što je zaslužilo popularizaciju.

Quote:
Kao sto si mogao da primetis, SJ ispracaju obicni ljudi, a ne inzenjeri i konstruktori... malo je neodmereno ih sve proglasavati ovcama i retardiranim budalama...
Ma, i Džona Lenona su obični ljudi ispraćali misleći da je on bio "vođa Bitlsa", zato što su im mediji tako prezentovali ubistvo istog. Obični ljudi jesu ovce, nemo' se lažemo Što pak ne znači da sebe ne smatram ovcom, iako nisam baš sasvim običan

Quote:
I dalje ne kapiram odakle ovolika negativna energija... ali dobro... to smo mi... sto rece DaBear.
Hehe, he, hehe Valjda samo zato što se u zemljama trećeg sveta dostignuća Jobsove poslovne politike ne nalaze u okviru Telenor, T-Mobile, Vip, mt:s i štatijaznamkakvih paketa. Mislim, idi pa probaj da kao "običan čovek" kupiš neki Apple proizvod u Srbiji (Hrvatskoj, BiH, Makedoniji, Bugarskoj, Somaliji, Brazilu, Čileu), pa da pričamo o tome... jednostavno, u svetu u kom živim nije lako prepoznati tu planetarnu dobrobit od njegovih izuma.

Pozdrav,

Vasa

Last edited by awacs; 09-10-2011 at 07:09 PM. Reason: nove teme + neobične ovce
awacs is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2011, 07:34 PM   #2
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: Steve Jobs is not dead

....Da Bear je uputio silovit udarac ka golu domacih, ali Kuzma uzvraca, zatim neocekivano iz zone odbrane ulece Diviner i smiruje igru. Vasa se medjutim probija po levom krilu i novim napadom dribla Boggyja koji mu jos ne oprasta za izjave povodom smrti funkcionera fudbalskog saveza, i na kratko preuzima loptu. Lopta je ponovo u Vasinom posedu i opet proboj po levoj strani i prilika za kontra napad... Kakva plejada na stadionu Rumskog....

Last edited by Bockie; 09-10-2011 at 07:36 PM.
Bockie is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2011, 08:05 PM   #3
fosnex
Member

Quote:
Originally Posted by Big Bockie View Post
....Da Bear je uputio silovit udarac ka golu domacih, ali Kuzma uzvraca, zatim neocekivano iz zone odbrane ulece Diviner i smiruje igru. Vasa se medjutim probija po levom krilu i novim napadom dribla Boggyja koji mu jos ne oprasta za izjave povodom smrti funkcionera fudbalskog saveza, i na kratko preuzima loptu. Lopta je ponovo u Vasinom posedu i opet proboj po levoj strani i prilika za kontra napad... Kakva plejada na stadionu Rumskog....
Hahahahahahah Toooooooo!!!!!! 3 korne PENAL!!!!!
fosnex is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2011, 08:11 PM   #4
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

samo da vidimo ko ce da shutne loptu u kukuruz
Old 09-10-2011, 08:13 PM   #5
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
MEGA! Boki, zaboravi sva ona piva koja si mi obećao - ja ti dođem sve to i još toliko. Kao i Bogiju, Mihajlu, Igoru, Vasku, Panjku, Granati i svima ostalima koje sam propustio da pomenem u magnovenju sreće što smo još uvek živi Jebo nas mikropiksel kad ima toliko piva oko nas

Pun pozdrav,

Vasa

Last edited by awacs; 09-10-2011 at 08:20 PM.
awacs is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2011, 08:31 PM   #6
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

To cika Vaso! Eto, vidis sad kakav smo narod!

A mogli bi to pivo, evo sad ce mi 2000-ti post, pa imam i razloga za malo slavlje...

Ziveli!

Bockie is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2011, 08:51 PM   #7
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
To cika Vaso! Eto, vidis sad kakav smo narod!
Pa znam ja kakav smo narod - narod sa mnogo pitanja. A pitanja su uvek interesantnija od odgovora

Pozdrav,

Vasa
Old 09-10-2011, 09:11 PM   #8
quake2
Banned

Jao jao....ne smem ni dva minuta da vas ostavim same,odmah zakljucavanje teme...ajd da popijemo to pivo sto je Vasa obecao uskoro i da smo zivi i zdravi....a Jobsu da je laka crna zemlja.
quake2 is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2011, 11:01 PM   #9
Igor
Pro Member

Igor's Avatar

Paz' ovo! Iz pouzdanih izvora saznah da je u Novom Sadu u jednoj (sve samo ne i poznatoj i vidnoj) uličici nedavno otvoren lokalčić. Vlasnik je lokalni zastupnik, da ne kažem distributer svih mogućih i nemogućih stranih piva. I to bi bila totalno strejt vest, zar ne, da se lik nije odlučio na nešto skroz suludo. Naime, u jednom češkom seocetu, pre izvesnog vremena, upoznao je babu i dedu, vlasnike domaće porodične pivare, koja na tom istom mestu traje pet generacija u rikverc. Dakle, unikat, male količine, gusto ko za kašiku i šmek da ga nema u krugu od osam galaksija. E to pivo, lik 'ladno doprema iz Češke i toči u pokilske (zamagljene) krigle po regularnoj ceni. Kontam da bi to moglo da paše?
Old 09-10-2011, 11:42 PM   #10
Moritz
Pro Member

Moritz's Avatar

Quote:
Originally Posted by Igor View Post
Paz' ovo! Iz pouzdanih izvora saznah da je u Novom Sadu u jednoj (sve samo ne i poznatoj i vidnoj) uličici nedavno otvoren lokalčić. Vlasnik je lokalni zastupnik, da ne ka?em distributer svih mogućih i nemogućih stranih piva. I to bi bila totalno strejt vest, zar ne, da se lik nije odlučio na ne?to skroz suludo. Naime, u jednom če?kom seocetu, pre izvesnog vremena, upoznao je babu i dedu, vlasnike domaće porodične pivare, koja na tom istom mestu traje pet generacija u rikverc. Dakle, unikat, male količine, gusto ko za ka?iku i ?mek da ga nema u krugu od osam galaksija. E to pivo, lik 'ladno doprema iz Če?ke i toči u pokilske (zamagljene) krigle po regularnoj ceni. Kontam da bi to moglo da pa?e?
Ne okolisaj nego govori 'di je to ako Boga znash ?
Moritz is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules