|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ne?to sam razmi?ljao,sviram gitaru već jako dugo,a o samoj gitari o onome ?ta se sve u njoj nalazi znam jako malo.Ja sam jedan od onih ''ubodi kabl,sviraj i ni?ta ne diraj''.Ne?to me u poslednje vreme zainteresovalo da vi?e saznam o svom omiljenom instrumentu.Da li bi neko od foruma?a mogao u ?to kraćim crtama malo da teoreti?e na temu gitare.Npr. za?to neke gitare ko?taju 100,a druge 10000 eura.?ta je to ?to pravi toliku razliku u ceni.?ta je to ?to najvi?e utiče na zvuk?Elektronika?Koji su i za?to najbolji magneti i da li su bolji aktivni ili pasivni.Kvalitet izrade vrata?Na čega obratiti pa?nju pri kupovini gitare.
Mo?da ja malo i lupam,ali bi voleo kada bi nam neko ovde rastavio gitaru na proste činioce.Mo?da bi se ceo ovaj thread mogao preformulisati i ovako-Kada bi imali mogućnost da birate svaki i namanji delić gitare u nameri da sastavite istu za svoje potrebe koje bi delove i za?to odabrali? |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Potrebno misljenje o gitari Gibson SG Voodoo | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 30 | 27-11-2010 01:41 PM | |
tra?i se električar | Arthur | Razno | 0 | 09-03-2010 12:22 AM |
virtuoz na akustocnoj gitari | coolic | Promocija radova | 18 | 05-06-2008 11:24 AM |
Ciganija na gitari | cevap | Gitarska Produkcija | 17 | 24-07-2007 04:03 PM |
Dilema oko Lockinga na gitari | LAMPASH | Gitarska Produkcija | 11 | 20-12-2006 11:27 AM |