|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Elem, posto sam totalno neupoznat sa njima i uopste rootovanju DSP efekata i sl. molim vas za pomoc.
Stavio sam kX najnoviju verziju iz nuzde jer mi treba minimalna latencija u Cubase SX-u u kombinaciji sa AmpliTube-om za "live" sviranje. Nakon instalacije i najosnovnijih podesavanja, startova sam Cubase koji je automatski zaposlio kX gde god je stigao, osim u opcijama za AISO sto sam ja "popravio". E prvi trip je se desio da uopste nema obrade signala iz bilo mikrofonskog bili LIne-in jack-a. Pri narednom pokretanju SX-a kad bih ukljucio monitoring nista se nebi desilo a pri pokusaju da ukljucim "Record" dobio bih poruku da nema nista na Input-u i da odem do imput window-a (koji uopste nemogu da nadjem) i namestim isti... ???? !!! ???? Pogledao sam malo po njegovom helpu i opet nista nekontam. Ono sto sam razumeo je "princip" tj. ideja po kojoj je radjen drajver i to je super, al dzaba kad je UI toliko nejasan da je to strasno... Ajd neko od vas ko je to probao nek mi pomogne! POz! |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kx drajveri na OS X za E-Mu kartice | milos | Audio Software | 10 | 14-11-2008 07:25 PM |
E-MU v2.1 drajveri | lesha | Computer Hardware | 1 | 27-06-2008 11:15 PM |
EDIROL PCR 50 JE STIGAO!!! (Reason podesavanja) | Defragment | Audio Software | 11 | 06-12-2004 10:10 PM |
KX Drajveri ? | Pendula | Audio Software | 4 | 31-03-2004 03:21 PM |