|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() ![]() Evo ja čisto da vas malo prozivam, džiberi ![]() Volim narodnjake! Volim zurle, surle i kurle! Kad moji prsti trilera se late, valjda i ja dođem do plate! I samo da znate , ne pravite se tada da me poznate! Zajmaću vam pare s kamatom na rate i mahat vam iz jahte! Rođeni azijat , prefinjenog šmeka sa Korgom PA nema većeg džeka, a kinta ste šteka, neka! Klubovi, diskoteke , apoteke, biblioteke i splavovi sa reke - sve se trese u ritmu moje dreke. Zavodim maloljetnice i sa njima bludim , svakom sektašu i rokeru lično ću da sudim - zarobiću ga i svirat mu na uvce dok skorz ne poludi...... ![]() xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Last edited by balthazaar; 27-04-2008 at 11:08 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
Da li ti imas sva zakonska prava na ovom tekstu? Bili bio spreman da se tih prava odreknes? Djeluje mi na jednu ljepu pjesmicu! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
xaxaxax...tvoj je!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
vish' kako cje ovaj topik da ostane kratak za razliku Onog, koji vam tolko smeta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
xaxaxaxa...moj arti
![]() ![]() xexexexexex....pa de...kratak će biti za to što ja samo za odabrane ![]() ![]() Last edited by balthazaar; 27-04-2008 at 12:02 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
...
sedim u parku i gledam u zvezde... prodje po koji mesec... i je*es mi mater bas te volim... Sva prava zadrzana, zainteresovani za ovaj hit mogu basnoslovnu cifru ponuditi na p.m. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
evo ti banke baltazare moj
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax kralju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
pa ... znas ako se to dobr oproda moraces da promenis ime , zvaces se vjera , da vjera , vjera hadzimajcic
![]() elem od turneje ces samo ovo zaraditi ostalo ide meni :P da sve bude transparentno , da ne bude posle kako muljam nesto ortaku baltazaru ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() Quote:
P.S. Imam bolju ideju moze Sejo i http://www.youtube.com/watch?v=bh-25pfCLNw to bi bila vrh kombinacija.Tekst ti je super |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mrzim narodnjake | lesha | Pricaonica | 239 | 26-08-2008 04:44 PM |
Evo za?to volim D-50 synth | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 50 | 29-10-2007 08:29 PM |
Zasto volim Kawai K4 :))) | Daemian | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 19-10-2007 09:10 AM |
Volim Gibonnija | bassystem | Razno | 122 | 29-01-2006 11:01 AM |
Sta koristite za narodnjake ? | Akyboy` | Audio Software | 136 | 13-02-2005 04:43 PM |