|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
dosta ih slabo ima , pa ovde ima dosta poznavalaca ove tematike ...
potreban midi cv konverter za vise sintova nesto kao Doepfer cv24... ??????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mod?rateur analogue
|
![]()
encore expressionist. ako ga nadjes.
frostwave isto radi mislim 4 kanala - taj isto ima dobar renome. to ili daj nekom da ti zalemi jedan PolyDac. 4 kanala. kupis PCB na netu i dijelove.. bagatela. mos odmah napraviti dva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
tesko da ga mogu sam napraviti
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MCI Master
|
![]()
pa nije problem napravit...treba imat volje , zelje 2 ruke i lemilicu....
ako se gleda iz kuta" pa nemogu "onda je to SKUP SPORT!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Pantelija Topalović će da kupi MIDI/konverter pa će svi CV synthovi da praše punom PAROM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 (A za 2 meseca dolaze dva JEBENA sinta)
Leleeeeeeeeeeeeeee..................... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ??????????????????????????????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
EJ LJUDI STIGLO MI ORIGINAL IZ ČEŠKE - Pilsner
RADO BIH VAS PONUDIO ALI OSTALO MI SAMO JEDNO Pa ću to onda ja da popijem !!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Sine, kako to tuče!!!! Ko noga od 909 !!!!!!!!!!!!!! A sljedeće iz Češke dolazi MIDI konverter za PolySix. Lik mi ga dao za bagatelu. EDIT: Izvinjavam se ali samo sam malo sretan šta sam kupio MonoPoly i MS-20. Last edited by Don Solaris; 23-08-2007 at 08:14 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Dugo živjeli analogni synthovi i svima laku noć!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
hey.....
imam ja stari doepfer mcv 8 koji mi ne treba..... prodam povoljno...... ali moram proverit dal jo? radi.... nisam ga palio godinama.... ![]()
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MCI Master
|
![]()
@ Don
sve je to lijepo ..... ali analogija nije zivot...to je still... zivi se za druge stvari recimo dijeca, Komadi ( pitaj tomu jel bi dao Analogiju za ono sto smo vidli u Staroj savi jucer na pivi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mislim da bi ga malo morao nagovarat.... osobno mislim da te ulovila grozna bolest FETISIZMA ANALOGIJE FALA BOGU JA IZLJECEN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @ Tomo ...jel da je bila aero-kusticno-dinamicna i imala odlicne KNOBOVE ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sonus G2M Universal Guitar To Midi Converter | zadresar | Gitarska Produkcija | 1 | 28-01-2009 03:30 AM |