|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ide Worldwide !
Ima MIDI ! U savr?enom je stanju! I sve to za samo 900 EUR ! http://cgi.ebay.com/Oberheim-OB8-OB-...QQcmdZViewItem Ali NE ide u Hrvatsku preko USPS jer je pre velik za paket, po?to je kod njih ograničenje du?ina + opseg = 79'. Mo?e samo sa UPS-om, ali po?tarina je onda 850$ !!! Ili ti... je*em ti ?ivot !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Polako.....
Cekaj da Clusteru stigne njegov OB-X pa kad probas,gledaces i sebi jedan da uzmes i neces zaliti za OB-8 ![]() ![]() Ala je ovaj OB-8 (makar kozmeticki) u dobrom stanju,svaka cast ![]() Last edited by milos; 23-08-2007 at 03:32 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Nema vi?e OB-X....
To ti se jednom godi?nje pojavi na eBay, a cjena ode u nebo.... Ja ba? oću OB-8 zbog dodatnih mogućnosti koje ima u odnosu na Xa. Znam da Xa bolje zvuči, ali je limitiran u odnosu na OB-8. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Jel zna neko sto je ta fabrika prestala sa radom
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MCI Master
|
![]()
mozda ja prodam svoj OB 8.... za puuuuno para!!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
mod?rateur analogue
|
![]()
mozda, mozda ... Laki Pingvini.
svirao sam neki dan OB-8, ma to je najbolji sint na svijetu !!! (Rogina: meni 10 posto .. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
Country Conditions for Mailing - Croatia Size Limits (216.4) An item must be large enough to hold on its face the postage and the plastic pouch that carries the Global Express Guaranteed Air Waybill/Shipping Invoice (shipping label). The shipping label is approximately 5.5 inches high and 9.5 inches long, and the plastic pouch that carries it is approximately 7 inches high and 12 inches long. Maximum length: 46 inches Maximum width: 35 inches Maximum height: 46 inches Maximum length and girth combined: 108 inches koliko ja vidim limit je 108 incha ukupno, za duzinu plus opseg. a ne 79.. al svejedno mislim da ti to ne stane. prvo da ga stavis u bilo koji flight case bit ce duzina bar 49 (veci od max dozv 46), a i opseg mi se cini poveci za te oberheime. ja sam racunao minimum za propeht5 49 duzina u flight caseu, pa pretpostavljam za ob da je isto ili duze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() a koliko ja vidim to je za Global Express, a ne Standard International. Global Express cijene su gotovo jednake UPS-u. Standardni Priority International je limitiran na 79': http://pe.usps.com/text/Imm/ce_016.htm#ep3134270 I tako je za sve zemlje osim onih navedenih na dnu ove stranice: http://pe.usps.com/text/Imm/immc2_016.htm#ep1893299 Quote:
![]() Jel ovo neka interna zajebancija sa roginatorom ili ti se fakat dopao. Pantelija Topalović će da kupi OB-8 i TAČKA !!!!!!!!!!!!!!11111111 Last edited by Don Solaris; 23-08-2007 at 07:53 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
MCI Master
|
![]()
ma ne Don DO JAJA JE OB8 DAS PUNO PARA I IMAS GA :o
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |