|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ivan Lekic
|
![]() ?THE ROLLING STONES? ODKAZALI NASTUPE SVIH DOMACIH PREDGRUPA U BUDVI i BEOGRADU Jučer ( 5.7.) je management The Rolling Stones-a lokalnom organizatoru poslao na podpis ugovor o anga?manu engleske grupe ?The Thirst?za koncerte u Budvi i Beogradu. Tačnije rečeno otkazali su sva gostovanja domacih grupa. Za spomenute koncerte su vec bili postignti dogovori o anga?manu bosanske grupe Regina i legendarne Topićeve grupe TIME za Budvanski koncert. Na Beogradskom koncertu su trebali nastupit Električni Orgazam i rocker Milić Vuka?inović sa grupom Mahniti Ljubavnici.. Ovu informaciju su bezbroj puta preneli svi mediji u regionu pozivajuci se na izjave lokalnog promotora Music Star Srbija i Montenegro. Grupa Time se je za nastup prije Stonsa extra pripremila , sve svoje aktivnosti su prilagodili ovom koncertu, otkazali su naka planirana gostovanja u regionu da bi četiri dana pred koncert zvanično saznali da nismu za?eljeni u Budvi. Na ovaj način su velikani pokazali svoju drskost poni?avajuci sve ?to su spomenute grupe stvorile u proteklih tridesetak godina boreći se za promociju pravog Rocka na ovim prostorima. Dado Topić je Stonsima posvetio pesmu ? Na koncertu Rolling Stonsa? na svom albumu Neosedlani. Za ovu priliku planirana je premijerna izvedba pesme ?THANK YOU MR ROLLING STONE? koju je Dado napisao ba? u njihovu čast?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ja iskreno ne vidim neki bajan kvalitet Rolling Stonsa i najiskrenije bi mi vise prijao koncert bilo koje od pomenutih grupa sa ovih prostora nego koncert nekih umisljenih bogatasa... Da sam ja neko ko je u toj organizaciji komotno bih otkazao koncert Rolling Stonsa i napravio dobar domaci rock koncert posle ovakve drskosti...
Pravi rock dogadjaj bio je dolazak grupe whitesnake... Takodje ce biti odlican koncert Scorpionsa (nadam se uskoro)... Ali koncert grupe poput Stonsa ja ne zovem nikako rock spektaklom... Da ne bude zabune, ovo sto sam napisao ovde je subjektivno...
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Potpuno se slazem sa tobom Dexy..Uopste ih ne smatram nekom senzacijom....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Hm, sad nisam siguran, ali cini mi se da sam danas procitao da su otkazali Regini u Budvi i Milicu u Beogradu, a da su Time i El. orgazam jos uvek u igri...
Inace se potpuno (subjektivno) slazem sa Dexyco-m!!!
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ma da Stonsi su k..c..a a Orgazam je do jaja!
I ja da sam na njihovom mestu, bi sve ove na foru montirane goste razjurio! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ma tolika je pompa dignuta oko stones-a!
Ok, respect za njih... Ali za tu kintu koliko sav taj spektakl kosta se moglo napraviti da zurka traje citavu sezonu. Bar sto se crnogorskog primorja tice.
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Hm... ajde ovako... svako kome nesto znaci taj koncert i ko je kupio kartu za isti, ide tamo da gleda i slusa njih, i onda koga zabole ko ce biti predgrupa, ionako predgrupe uvek zvuce ocajno i samo se zvizdi da sidju sa scene da bi poceo pravi koncert, nevezano za to ciji je (uz malobrojne izuzetke)... a oni koje koncert ne interesuje... tek njih zabole za sve...
Sve u svemu... zacin c ![]()
![]() |
#8 |
Ivan Lekic
|
![]()
DADO TOPIĆ i grupa TIME ipak će biti predgrupa Rolling Stonsima !
Za mene će osobno ovaj nastup biti vi?e od običnog koncerta, vi?e od same svirke. Ja sam kao klinac slu?ao Radio Luxemburg na kojem su se vrtjele pjesme StonesaiBeatlesa. Iako sam volio pjesme Beatlesa, uvijek su mi Stonesi po nekoj neshvatljivoj magiji bili dra?i, jer nisu bili tako uredni u odnosu na čiste i poče?ljaneBeatlese, nego su bili wild ekipa, a i svirka im je bila malo ?lampava. Zato će meni ovaj nastup na istoj pozornici biti vi?e od časti, prilika koju znam cijeniti i po?tivati, a koja će osim fantastičnog iskustva na neki način zaokru?iti moju glazbenu povijest i dati joj jedan dodatni smisao. Stonesi su neponovljivi izjavio je Dado u nekom ranijem interviju . Uz moje dugogodi?nje suradnike i prijatelje Ratka Divjaka koji je ba? danas proslavio rodjendan , velikog virtuoza na gitari Vedrana Bo?ića na pozornici će se pojaviti i gosti iznenadjenja. Njihove identitete ćemo orkriti u Budvi na zadnoj press konferenciji povodom ovog velikog spektakla. Domaćini, lokalni promotori koncerta, na? manager a posebno prijatelji u Crnoj Gori su pokazali svu svoju spretnost u pregovorima sa agentom Stonsa, te su nas vratili na mjesto koje nam je obećano. Ulo?ićemo sve napore i u ponedeljka stići u Budvu. Koristićemo sva raspolo?iva sredstva i na Jazu iza sebe ostaviti svirku za pamćenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Ni mene ne privlaci koncert Stonesa jer to nije muzika uz koju sam ja odrastao, jedna stvar u vezi predgrupa mi nije jasna, odakle Regina i Milic u celoj toj prici, Milic nebi mogao da napuni ni omanji klub, doduse mozda bi i uspeo ako bi mu pevala Hanka Paldum, o Regini necu ni da govorim. Ako je neko zasluzio da bude predgrupa Stonesima onda su to PARTIBREJKERSI, a njih niko ni jednom nije ni spomenuo, sto je sramota, mi boljeg benda nemamo , ljudi sviraju roken'roll kakav danas malo ko na svetu svira. Mislim da bi oni i Stonesima odrzali lekciju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Zanimljivo.
Sudeći po ovom forumu, Stonsi su sr*nje, Vlado Georgijev je car svemira, Scorpionsi - rock spektakl, a Partibrejkersi najbolje što je rock Srbija ikada dala. Mislim, šta da mislim?
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." Last edited by Rocket Roll; 07-07-2007 at 10:08 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|