|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
ćao svima! po?to mi pc ima par godina starosto osjećam da mu je vrijeme za penziju.Bacio sam oko na novi iMAC i to 20" model kojeg bih pro?irio na maximum.Razmi?ljam i o tome da umjesto cubase-a kupim novi digi 003r ili slabije digi kartice.Pro toolsima bih ako mi zatreba pridru?io izvrsni ableton live i time podigao kreativnost i bolje sekvenciranje,a pt bi mi bio najvi?e za mixanje.Va?i utisci o ovoj kombinaciji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Da je skupa? Inače se, valjda, da raditi na takvoj konfiguraciji bez problema... A šta bi ti na njoj radio?
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi iMac 2.8ghz | Studiokoka013 | Computer Hardware | 1 | 08-08-2007 08:26 AM |