|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
U stvari, nije cev vec ventil od radijatora, voda je sikljala neko vreme ali je brzo zaustavljena, na zalost steta je nacinjena. Brzo sam krenuo da skupljam vodu, da pomeram instrumete, izvukao sam glavne dovode struje iz mreze. Doneo sam odstranjivac vlage, upalio kvarcnu pec da susi vazduh, susio fenom sta sam video da je mokro. Par instrumenata za koje sigurno znam da su bili nakvaseni plus kompjuter su mi u stanu i suse se. Uglavnom je natopljeno dosta kablova, jedan veliki produzni (fiksiran za pod) kabli, mali deo tepiha. Ispod tepiha su plocice tako da se t voda lako skupila. Dosta uredjaja je isprskano vodom.
Potrebni su mi saveti ako je neko bio u slicnoj situaciji, zanima me na koji nacin da sto bezbednije pristupim susenju, ne mogu sve instrumente da nosim u stan i da otvaram, ali one koje sam mogao sam otvorio i ostavio da se suse. Koliko je preporucljivo da sacekam dok ne budem mogao da ponovo isprobavam instrumente da vidim da li su u redu? |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pat-in-mat-pukla-guma | diviner | Pricaonica | 0 | 06-01-2012 02:54 PM |
Doberman u studiju ? | XerXed | Pricaonica | 9 | 23-08-2009 10:36 PM |
Bas mi je krsh i lom u studiju !!! | DaBear | Razno | 3 | 19-08-2009 06:14 AM |
Steinberg ima mi?eve u studiju! | redroom | Razno | 2 | 09-05-2009 04:54 PM |
Boje i dekoracija u studiju | RokStudio | Dizajn i konstrukcija studija | 6 | 28-04-2009 04:43 PM |