Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Computer Hardware

Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 29-12-2006, 03:42 AM   #1
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Problem

Danas sam pazario : DIMM 1GB DDR/400MHz Kingston ValueRAM, 184-pin, PC3200, CL3 (3-3-3), double sided, unbuffered non-ECC, 2.6V, LifeTime Warranty

Ubo u ma?inu AMD Burton 2500XP+ na asusovoj a7v8..ne?to ne?to, ploči..
Prvo nije hteo da digne sistem, dokle god nisam promenio slot.. zatim je sve lepo proradilo..
Nastavih da radim na drugoj ma?ini, i dosetih se da instaliram waves na mom kompjuteru ne bi li ga probao vući sa FX teleportom (ovo je nedelja koja će u mom ?ivotu biti obele?ena crvenim slovima FX TELEPORT!)
Waves se kao i nekoliko puta do sada nije hteo lepo instalirati (prepozna samo DX verzije).. i prilikom dizanja nuenda cela ma?ina lepo puče jedan lep restart.. . na startupu ponovo do?ao do windowsa, pa se OPET restart, sam od sebe..
Aida (onaj benchmark programčić) mi u podacima ispisuje da memorija radi na 200mhz,, a bios mi se ?ali da pri sada?njem taktu (1800 i ne?to mhz) brzina memorije mora biti minimum 333... zapravo, takvo isto pucanje i restartovanje mi se de?avalo ranije kada sam poku?ao sam da dignem clock CPUa, onako, narodno
Waves sam mu?ki deinstalirao, i neko vreme je radilo stabilno, dok je ondak na ponovno dizanje FX teleporta (kojem sam takođe ukinuo wavese), opet puklo sve. Par puta zaredom, pa onda radi.. pa spustim clock CPUa na jo? ni?u vrednost od njegove i ondak je radio pristojno stabilno...

WHAT DA FAK ???
Arthur is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules