|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]() Skinuo sam drajver za SB Live! i pocheo je da mi secka zvuk. Pustim pesmu u winampu, media player-u, adobe audition-u.. upalim fruity, cubase i jok. Udarim test zvuchne, svuda 'Pass'. Uradim test zvuka, i ono glas 'left channel, right channel' - i to secka. Stvarno ne znam shta da mu radim?? Molim vas pomagajte nishta ne mogu da uradim.. Ne znam!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]() Da li si skinuo odgovarajuci drajver? Otvori kuciste i pogledaj koja je oznaka tvoje kartice (u formatu CTXXXX) pa skini odgovarajuci drajver, ako vec nisi. Takodje nam moras reci sta se u medjuvremenu desavalo sa kompom, ukoliko nije drajver uzrok (pokusaj da se sjetis sta je sve unazad radjeno sa kompom kako bi identifikovao moguces krivca).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
probaj da povecas latency u karticinom kontrol panelu
to bi vrlo lako moglo da bude razlog..slobodno digni latency i do 256 samples, ako ne probaj do 512. ili neki drugi drajver,mozda KX driver,al nisam siguran kako to radi na sb live-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
e, moze kx driver na SB live.probaj sa njim
pozdravljam |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
auuu.. a meni odgovara ovaj driver. Pogledah ve je u redu. A gde je taj latency. Ja ne mogu da ga nadjem. Imao sam ovaj problem i pre ali sam chachko neshto i radio je bez seckanja, ali ne mogu da se setim shta sam chachno.. Hvala vam, i molim vas za josh pomoci
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
![]()
Ja sam malo, usljed nedostatka vremena i puno obaveza, zaboravio na tvoj problem
![]() Probaj se igrati sa akceleracijom (Control Panel->Sounds And Audio Devices->(Speaker Settings) Advanced->Performance pa se igraj sa slajderom, povuci skroz lijevo pa vrati na full i best) mozda ti to pomogne. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
tra?im jednog muzičara iz kraljeva.Molim vas, pomagajte. | supersonic | Pricaonica | 3 | 07-09-2009 05:56 PM |
Pomagajte | sRce | Pricaonica | 3 | 11-03-2009 02:43 PM |
pomagajte!!! | mikac | Audio Software | 10 | 19-02-2009 01:11 AM |
Pomagajte! | boom.trass | Gitarska Produkcija | 6 | 14-10-2008 07:38 AM |