| 
 | |||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  17-07-2006, 02:13 PM | #1 | 
| Junior Member Join Date: Mar 2006 
				 |  Reborn (I refuse to lose) 

Pozrav! Evo remixa jedne trip hop pesmice u orijentalnom stilu...(ili kako god bilo). Nije bas najnovijeg datuma, ali mislim da to nije bitno Posto je pevanje na engleskom, postovao sam je vec na neke "strane" forume - i feedback uopste nije bio los   Vasi komentari i kritike u vezi stila i u tehnickom pogledu (mix,prod.) bili bi pozeljni...(i meni mnogo drazi nego ovi "stanjski") http://www.myspace.com/krekadede Dede | 
|   |   | 
|  17-07-2006, 02:35 PM | #2 | 
| MAO Join Date: Feb 2004 Location: Shenzhen, China 
				 |  Re: Reborn (I refuse to lose) 

ovo je skroz ok... eventualno malo produkcija vokala, al ne mogu precizno da ti kazem jer je snimak osakacen kompresijom...
		 | 
|   |   | 
|  17-07-2006, 02:46 PM | #3 | |
| VIP Member Join Date: May 2006 Location: London UK 
				 |  Re: Reborn (I refuse to lose) Quote: 
 prenatrpano...groove ne radi. malo je kruto sve. `vokal linija nedefinisana..ne radi sa matricom., prostor /reverb ne radi za vokal...trube.? ja bi nesto uradio sa njima..ima ih mnogo, bizzi sve...ali glavno - groove svega nije dobar. Snimak - ne mogu da kazem nista (slusam na Mac laptop zvucniku) ali se cuje da je demo kvalitet. ovo sve moze da se sastavi za pola sata od samplova na Ableton - u i da zvuci bolje...!!. Dajte nesto malo originalnije.... Jel sam mnogo surov? | |
|   |   | 
|  17-07-2006, 02:53 PM | #4 | 
| Stara Rumski Elita 2003. Join Date: Jul 2003 Location: Nish 

Meni zvuci previse plitko. Perkusije su neubedljive i slazem se da nedostaje groove. A dodatno mi smeta onaj strings sempl koji ima uzasan attack, pa celu stvar otezava i vuce unazad. 
				__________________ Ako 'muzika ne poznaje granice', ne odredjuj granice muzici... | 
|   |   | 
|  17-07-2006, 03:14 PM | #5 | 
| Senior Member Join Date: Dec 2005 

Meni sve dosta dobro klapa,stvarca mi je zanimljiva,jedino ni?ta ne razumijem vokal.Produkcijski mi skroz solidno zvuči,nisam ni osjetil potrebu za nekim groovom,beat je hip-hop,a tu u 90% slučajeva opće nema groova.
		 | 
|   |   | 
|  17-07-2006, 03:43 PM | #6 | |
| VIP Member Join Date: May 2006 Location: London UK 
 HIP HOP - PA DA NEMA GROOVE!?!?!? PA TO JE GLAVNA STVAR U HIP HOP-U (PORED LYRICS-a) !!! tu se sve vrti oko groove-a.... A mozda nam je definicija groove-a razlicita? Eh? | |
|   |   | 
|  17-07-2006, 05:51 PM | #7 | |
| Senior Member Join Date: Dec 2005 
 | |
|   |   | 
|  17-07-2006, 06:38 PM | #8 | 
| Stara Rumski Elita 2003. Join Date: Jul 2003 Location: Nish 

Pa mislim da groove ne bi trebalo posmatrati na taj nacin. Nebitno je sta konkretno radi bass ili bubanj, nego kakav efekat i voznju ima cela stvar na kraju. 
				__________________ Ako 'muzika ne poznaje granice', ne odredjuj granice muzici... | 
|   |   | 
|  17-07-2006, 06:42 PM | #9 | 
| Senior Member Join Date: Aug 2005 

Nije lose....u stvari da nema ovoliko produkcijskih i teh. gresaka bilo bi odlicno.Imas atmosferu imas trip hop logiku i to je odlicno za pocetak, ali.....dinamika ...totalno ubijena (a sa njom i energija) .sve mu nekako dodje naredjano u istoj ravni ...ok udje neki nov sempl ili instrument ali dinamike nema....dabear je potpuno u pravu za groove...fali malo vestijeg programinga...obrati paznju recimo na massive attack programing..koliko god da je tempo spor, loop i dalje dise i nosi, baci pogled malo na quantizaciju (ovaj bras bi zajedno sa basom i kickom trebao da zakiva, a ovde mi dodje mnogo mlitav)...negde imas problem.  Gde si ovo mixao...zvuci prilicno osteceno bez obzira na mp3 kompresiju.Sve u svemu ima potencijala (hehe ,barem se meni svidja).....
		 | 
|   |   | 
|  17-07-2006, 06:49 PM | #10 | |
| Senior Member Join Date: Aug 2005 
  ... i to stoji. Ima ovde i estetike koja se ne meri kvalitetom mixanja, pa cak i aranziranja,a da ne pominjem to sto na nasim prostorima skoro da nema ni pokusaja da se radi nesto sto lici na trip hop..., tako da ipak treba malo i ohrabriti ovakve pokusaje. | |
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Madonna Usce Video - nije lose uopste! | DaBear | Razno | 0 | 25-08-2009 06:28 PM | 
| Lose boje i Midi | Lordcuprija | Audio Software | 20 | 21-10-2008 11:18 PM |