|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
http://www.joerg-erren.de/sites/happyknobbing.html
Evo kako izgleda skup clanova kluba modularnih sintova ovog vikenda u Ofenbahu u Nemackoj. Jedini uslov za clanstvo je da posedujete modularni sint ![]()
![]() |
#2 |
Psiho
|
![]()
ovo je moguche samo u njemachkoj! prestrashno.
tnx za link ![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Eh da je meni jedan osrednji dotcom .
Uradio bih Switched on Milos ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
![]() ![]() *za one koji nisu upoznati - "Switched-On Bach" su fenomenalni albumi iz '68 i '71 koje je napravio Walter Carlos svirajuci Bach-a iskljucivo na modularnom moog-u, snim. na 8kanalni trakas. time je moog synth prvi put postigao svjetsku slavu, i nakon toga vise nista nije bilo isto.. ![]() (ako nekog zanima koji mp3, vicite pa cemo ili ja ili milos nesto smisliti..) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
[quote=clusterchord]
![]() ![]() *za one koji nisu upoznati - "Switched-On Bach" su fenomenalni albumi iz '68 i '71 koje je napravio Walter Carlos svirajuci Bach-a iskljucivo na modularnom moog-u, snim. na 8kanalni trakas. time je moog synth prvi put postigao svjetsku slavu, i nakon toga vise nista nije bilo isto.. ![]() (ako nekog zanima koji mp3, vicite pa cemo ili ja ili milos nesto smisliti..) Ispravka - WENDY CARLOS - ZENSKOG RODA!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vibrator
|
![]()
da, prvo je bio walter, nakon promene pola wendy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() iz vremena nakon toga, najdrazi mi je album "The Beauty And The Beast". originalna glazba. eksperimenti sa alternativnim skalama i stimovima, napravljen cijeli na dva GDS digitalna sinta.. koje nigdje drugdje nisam vidio btw. http://www.wendycarlos.com/+bitb.html ![]() Last edited by clusterchord; 07-06-2006 at 03:01 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |