|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]() Pozdrav svima. Rumski administracija je konacno rjesila problem majica, njihove izrade, stampe aplikacija na istoj, dok su kao problemi jedini ostali finansije (rumski i dalje nema svoj budzet, niti moze djelovati kao preduzece kako bi se sve organizovalo kao izrada promotivnog materijala). Kako bi kompletan problem institucijalizacije i komercijalizacije rumski portala mogao da potraje (jesen pa mozda i sledeca godina) odlucili smo da citavu stvar malo improvizujemo i da svako ko zeli kupiti majicu dobije istu blagovremeno (jos ne znamo tacno, ali ce to svakako biti tokom proljeca, ako se eventualno nesto ne iskomplikuje).
No da ne duljim dalje pricu, i ne komplikujem istu, svako ko zeli dobiti majicu uskoro, treba da mi posalje pm sa svojom tacnom adresom (na koju bi se majica isporucila i bila placena pouzecem). Majica ce biti kratkih rukava (kvalitetan pamuk, ne i kineski 3-struko jeftiniji ![]() Last edited by diviner; 08-04-2006 at 05:40 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
E fala .....
Nadam se da ćemo ih moći distribuisati i putem mreže prodajnih objekata ARTISTa! ![]()
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
a da li se mogu videti majce ili bar to sto ide na maju?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
samo neka su crne!
![]()
![]() |
#5 |
Administrator
|
![]() Planirali smo bijele majice...A aplikacija ce vjerovatno biti u stilu headera foruma i portala (ako se ne dogovorimo drugacije, a tezimo da se dogovorimo oko buduceg i konacnog logo-a)... A majice ce se krenuti raditi tek kada vidim da vas zaista ima onoliko zainteresovanih koliko vas je bilo u ranijoj slicnoj diskusiji (tamo stoji 60 vas zainteresovanih BAS za kupovinu, a meni se nije javio ama bas niko na PM sa svojom adresom ![]() ![]() PS. Moguce je da ce majice na kraju biti besplatne (ukoliko se sa nekim dogovorimo o sponzorstvu...mada je to malo vjerovatno). Ali bez obzira na to, neka mi se javljaju samo oni koji zele da kupe majice, za sada. Neko ce upitati, pa zasto niste sacekali pa organizovali besplatne majice za sve!? Izasli smo vam u susret sada, i ovog momenta, kako bi citavu stvar organizovali prije pocetka sezone nosenja majica (da ne bude opet sredicemo, pa cekate 2 godine ![]() Rumski administratorski tim. Last edited by diviner; 08-04-2006 at 06:15 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Dobro.U svakom slucaju cu sigurno pazariti jednu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Ja imam dosta iskustva sa produkcijom majica, tj. radio sam to za par domacih sajtova i na zalost to obicno ide ovako.
Prvo svi smaraju "gazdu" foruma za majice, kao svi hoce i tako, pa onda kada se napravi anketa, svaki deseti hoce, i na kraju kada treba da se konkretno poruci, (da se da kes, pare, gotovina...) uzmu moderatori i jos par ljudi okolo. A majice se retko isplate ispod 100 komada. Na kraju, covek sizne i vidi da se dzabe i angazovao. Sve u svemu, obzirom na broj clanova, ako prodate 20, treba da budete srecni, a na tu kolicinu, ne znam ko ce da vam radi stampu. Prva boja je oko 30 centi a svaka sledeca oko 20. Dobra majica (zaista dobra od "interloka") ne moze da se sasije ispod 2-3 Eura da valja! Ako se jos i malo dizajnira, cena vrtoglavo ide na gore. Moze i da se veze na majici, to je oko 1.5 Euro, za slozeniji logotip, a ovaj vas nije bas jednostavan. Ako mene pitate, kontaktirajte neku firmu koja i ovako deli majice, poput Rode, Knjaz Milosa i sl. da vam daju pedesetak majica (za njih nije nista) i samo dostampajte svoj logo. To bi trebalo najjeftinije da vas izadje. Ako nemate koga, mozete mene da kontaktirate, napravicu vam graficko resenje, tj. pripremu free. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
|
![]() Uh...zaboravio sam jednu bitnu stvar...Da zajedno sa adresom posaljete velicinu majice koju nosite.
@Misko Hvala na ponudi. U pravu si cijene su tu negdje (svuda iste/slicne). A sto se tice cijele price oko majica koju si pomenuo, pretpostavljao sam da je to ta fora, samo sto ja vjerujem da to ovdje nece biti slucaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Pa ako ih budes davao dzabe, svi ce hteti, u protivnom, kao sto si sam rekao:
"tamo stoji 60 vas zainteresovanih BAS za kupovinu, a meni se nije javio ama bas niko na PM sa svojom adresom ..." U svakom slucaju, svaka cast na entuzijazmu! Ako ti zatreba priprema, javi se slobodno... Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
A zasto se ne bi prijavilo nas 30 sigurnih koji kupujemo majce da bi narudzbinom od 30 komada dobili popust. A tek na 50...
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Majice!! | dawid | Obavestenja | 111 | 02-07-2008 06:57 PM |
Rumski Majice...3 put...Akcija | diviner | Obavestenja | 123 | 29-05-2008 03:55 PM |
EQ Majice | Mogli | Razno | 4 | 11-01-2008 11:55 AM |
MAJICE RUMSKI | Mogli | Predlozi i sugestije | 100 | 27-05-2006 05:17 PM |