![]() |
#1 |
Super Moderator
|
![]()
...za mix i za snimanje.
Ja nemam veliko iskustvo, tacnije imao sam prilike da chujem 2 para AKG 141 koje mi se uopshte nisu svidjele, i Audio Technica ATH-M40fs koje su meni bolje u prvom redu zbog basa. AKG mi se nikako nisu svidjele i zato shto ne prekrivaju potpuno ushi (mozda su mi velike ![]() Da li je neko imao prilike da chuje Sony 7506s (koje se u neku ruku smatraju studijskim standardom-mada ne kao Yamahe NS10 jer su tu josh veoma zastupljene AKG 141, 240, Senheiser i dr.) Ja sam imao prilike da chujem neke Koss slushalice na kojima sam jedino uspio da chujem jedan "bas", koji nisam chuo ni na svojim zvucnicima a kamoli slushalicama. Nije u pitanju samo dubina vec takodje i definicija. U pitanju je sami pochetak jedne pjesme ali trenutno se ne mogu sjetiti imena. Te Koss slushalice uopshte nisu monitoring slushalice vec Hi-FI i to neke nize srednje klase cini mi se
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
dj slushalice (potrebna preporuka) | Hoffman | Monitoring | 13 | 19-10-2007 03:47 PM |