|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
recimo da imamo neki cist preamp kao npr. Millenia, zanima me koji od ova dva mic-a bolje radi... gotovo bi u 90% slucajeva bio koriscen za vokale...
ili ... da mi sami predlozite neki mic do 1500e (bez svadjanja molim), tube ako je moguce koji ce odlicno da se nadopunjuje sa u87 interesuje me i koja im je cena ovde, za Rodu i Brauner... takodje, mozda i ne bi isli na tako skupu varijantu ukoliko bi npr. Rode K2 mogla da zavrsi posao.. sta znam.. cekam oggy-ja da se javi za rodu ![]() poz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Eh, taman sam se zaleteo da preporucim Soundelux U195, ali je on slican U87-ici... Mislim da bi se Brauner jako lepo slagao sa 87... a i mnogo je jeftiniji... za Rode ne znam... trenutno ima akcija gde se prodaje Phantom C (limited anniversary edition) sa sve shockmountom, kablom i sertifikatom koji je potpisao Dirk Brauner licno
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
I jedan i drugi imaju svoje dobre strane ....... mozda za klijentelu bolje kupiti rodu ( po sistemu .... Zeljko Joksimovic ga ima ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Nisam probao rode classic II ali imam Brauner valvet u kombinaciji sa avalon 737sp i Brauner daje jako ljep cist i transparentan vokal ali nema "mast" kao sto ima sony 800g.Mozda je rode clasic blizi tome ali kazem nisam probao.Ako Joksomovic ima classic II onda ,sto se tice novog albuma bitno se razlikuju Brauner valvet i rode clasicII.
Phantom C nije tube mikrofon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Necu nista da ti pricam. Rekao sam ti odavno da dodjes, isprobas, pa sam doneses sud.
Brauner nisam imao prilike da slusam, ali sto rece covek, Fantom c nije tube. Tek velvet, a on bas nije tako jako jeftin. Trebao bi svakako da probas i K2 jer je razlika u ceni skoro x3, a sumnjam da je ekvivalentna razlici u zvuku (ko ti govori o racionalnosti... ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
brauner phantom ae n/s | filip | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 35 | 01-02-2007 11:33 PM |
Brauner Phantom | kVu | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 04-03-2005 07:59 PM |