|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]()
Imam ideju i konkretnu ponudu da pravim 19" rack profi izvedbe na kome bih ugradio XLR Neutrik-e, i kablom spojio sa RME 9632. Kabl je takodje high end A class i tvrdim da je bolji od default RME XLR.
Problem je: nisam siguran, da li duzina kabla utice u bilo kakvoj meri na kvalitet? Mislim, RME pravi kabl od nekih 30cm, a moj bi bio oko 1.5m
![]() |
#2 |
Super Moderator
|
![]()
Koliko ja znam nece uticati tolika razlika jer je u pitanju balansirani.
Da je nebalansirani bilo bi razlike.
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Nema razlike... Mozes da teras i do 10m ako hoces.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
kad su u pitanju balansirani kablovi onda nema nikakvih problema u vezi njihove duzine, a pogotovu ako je tako mala (1,5)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Dobar studijski duplo sirmovani kabl tipa Klotz MC5000 i Neutrik konekcije - i nema frke! Ja se licno jezim lemljenja, ali ako ti uzivas mogu da te razumijem!!!
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Balansirani line level prekidac | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 03-02-2009 11:26 PM |
DIY balansirani Switchbox | analog | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 38 | 08-11-2008 04:34 AM |
Činč na balansirani kabel? | lazyman | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 12-09-2008 08:03 PM |