|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Vec nekoliko puta u toku nekoliko meseci primoran sam da formatiram particiju C jer ponavlja se isti problem : naime iznenada prilikom startiranja kompjutera on ostane vecno na WELCOME. Ako ne pritisnem Ctrl+Alt+Del moze tako ostati satima ...Kada pritisnem Ctrl+Alt+Del i pregledam sta se desava, uvek isti problem : Fali mi STANDARD FLOPPY CONTROLLER. Znaci flopi je neupotrebljiv.
Idem na Device menager i vidim da ispod flopi drajvera, STANDARD FLOPPY CONTROLLER ima ovaj znak : "!" Idem dalje...vidim da pise Interrupt request 06 used by : TPkd. U internetu citam da je IRQ 6 odgovoran flopi kontroler. Da bi se on oslobodio jer je zauzet treba uci u biosu....sto ne smem. E pa sad, dali iko ima ovakvih nevolja, kako ih resava, dali postoji neki softver koji resava to i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Sto ne smes u BIOS ?????
Nece ti nista ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
|
![]()
ako ne dodje neko strucniji od mene da ti objsni ovo uzmi lepo manual od ploce i udji u BIOS i citaj u manualu gde se menja irq na kome je floppy
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Ako imas 2 kompjutera, stavi me na svoju MSN listu (edibmusovic@hotmail.com) i konektuj se sa onim drugim na internet... Pa, kada se vidimo, ja cu ti ovako online reci sta da radis da to rijesis. Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Problemi problemi ! | morchant | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 11-08-2007 03:00 AM |
Woofer problemi | LORD | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 12-12-2005 10:44 PM |