|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Molim vas sve da mi neko objasni kako da koristim analyzer dok radim miks.Ali molim vas recite mi sve.Mislim prvenstveno na softver tj.plug-inse.Ja bih to radio u Cubase SX 2 pa me zanima kako da ga i na kom mjestu u lancu otvorim.Takodje mi dajte listu plug-inova(analyzer) za tu svrhu.Imam ih dosta.
Jos vise vas molim da mi objasnite na sta da obracam paznju pri ovom postupku,Ja jedino znam da bi sve ili ono bar vecina frekvencija trebale biti zastupljene.Dokle sta treba da ide,koje vrijednosti su OK a koje ne tome i sl.Takve me stvari me zanimaju.Dovoljno je meni moje uho ali dok svi koriste analajzer,mora da necemu sluzi. Jednom rijecju sve! (Sta cu kad ne znam nista) Unaprijed zahvalan svima PS:Mozda samo uho i nije bas dovoljno... :roll: |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ne znam, a voleo bih da znam! (kontra-faza) | jammer | Audio Produkcija - Tehnike | 29 | 22-10-2010 07:32 PM |
Sve sto znam o tebi | gorjan | Promocija radova | 22 | 25-02-2010 09:31 PM |