|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Dva mala pitanjca za Nuendo 2 korisnike!
1)Zasto mi ne pokazuje nikakvu aktivnost na DISK liniji od VST performance prilikom koristenja Nuenda. Vucem oko 30-tak audio trakova i dosta Vst instrumenata. CPU linija pokazuje normalnu indikaciju potrosenosti a na DISK liniji nema nista iako bi trebalo biti sudeci po audio trakovima. Probao sam povuci audio sa obadva HD, ali desava se isto? Da li mozda ima neki programcic za pokazivanje momentalne iskoristenosti diska sa kojeg vucem audio ako je ovo eventualno bag ove verzije Nuenda. (2.1.0) Imam i Nuendo 2,2 ali isto se pojavljuje i na njemu. 2)Nakon normalne(read me) instalacije BFD drumsa kada upalim Nuendo iscitava mi pluginove i cim dodje do BFD malo se zadrzi i sam se ugasi. Pokusavao sam nekoliko puta sve ponovo ali ista stvar. Ne mogu nikako startat Nuendo. Onda deinstaliram BFD izbrisem sve njegove dll i ponovo sve radi normalno. Sta mislite sta se desava? Za svaki slucaj da jos jednom dam svoju konfiguraciju: P4 2,8Ghz Asus P4PE Seagate Baracudagb WD 80gb Matrox Dual 450 PlextorDVD WinXP pro Pulsar2 Powaresampler(STS4000) Nuendo2 Potdravljam Raju sa foruma i hvala unaprijed na odgovoru!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Eeeee j..... vec sam ga deinstaliro!
Koja je kod tebe verzija i radi li normalno? hmmmmm moram ga ponovo ubacit a to ce malo potrajati! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
puRe sta mislis sta bi moglo biti u vezi onog mog prvog pitanja, imas li kakvu ideju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Aj i ja da pitam. Zasto drugi dvd po defaultu ide na C disk, kada sam odredio direktorijum na D disku... Ne moze da se promeni...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
hmmmmm. ne znam meni i drugi baca sam na D:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
@kvu
moras na pocetku instalacije odrediti gde ce ici drugi disk znaci kad biras za prvi on ti postavi pitanje i za ostale imao isti problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Administrator
|
![]() Quote:
ali sam ga deinstalirao (nije mi trebao)...umesto instaliranja originalne verzije, PRVO pokreni update koji ce ti traziti DVD-e...sto se tice prvog pitanja, i kod mene je isto tako... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Hmmmmmm,vrlo interesantno!
Sada je sve u redu sa BFD,uspio sam ga pokrenut da radi ali se nesto drugo desilo. Sada je i kod mene kao kod gospodina kVu stanje isto, dakle Setup2 mi je bacio podatke na particiju C: bez mogucnosti da izbora.ma ne smeta to meni nista! Dobro nema veze u svakom slucaju hvala puRetu na intervenciji a raji jedno veliko CAO od zzzzzzzzzzzzzz Bumbara!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
elem ako nisam bio dovoljno jasan, na pocetku instalacije pita gde ce koje fajlove da stavi i odmah mu se sve mora promeniti jel mu je po default-u C:
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
APC40 ableton performance controller | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 21-04-2009 10:17 AM |