|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]() Srećna Nova godina...... Kako Vam se čini ovo što se mixa tiče ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
meni se sve dopada ovde...pretpostavljam da je svaki zvuk gitare u pesmi odsviram sa pravom gitarom?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Meni je zamalo pa dobro. Čudan mi je tretman bubnjeva. Bas bubanj se u donjem opsegu bori sa bas gitarom, pa zajedno stvaraju potpuno nepotrebnu gužvu koja umekša celu sliku. Overhead mi deluje kao da je ili prekomprimovan ili ne daj bože u nekakvom sidechainu koji činelama oduzme atak, a dobošu visoke. Kao da si pokušavao da rešiš bubanj nekim „pametnim“ kompresorom, a ne EQ-om i tu i tamo automatizacijom. Verovatno sam se neviđeno nalupetao, ali tako mi zvuči. I da – ona četiri takta arpeđa, na početku kad su palm-muted gitare same, plaču za dodatnim editovanjem. Džaba što su međusobno sinhrone kad im je zajednički gruv čas unapred čas unazad. Triput sam preslušao pesmu, sva tri puta sam se iznervirao na tom mestu.
Pozdrav, Vasa P.S. Jesi li menjao monitore u skorije vreme? Baš sam sad preslušavao tvoje ranije snimke, bili su dosta transparentniji.
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 02-01-2018 at 06:11 PM. Reason: P.S. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Vaso...hvala na slušanju. U principu, bubanj je sniman u veeeeliiikom prostoru, odmah sam cuo da noga ne radi.... ovo je čudan kompromis međ noge i basa..... ima mesta za popravku ali to je odprilike ta pita. Neću da radim zamenu(drumagog). Tako snimljeno i tako ide. Nije da nisam uložio trud u snimanje, ali to je ono kad od tanko oćeš da napraviš debelo
![]() mnogo pari ušiju više čuju nego par... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
@jocasrb
da...da...da...prave gitare .... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dunja Ilić - Euforija (XXX warning) | ProkDu | Pricaonica | 16 | 26-09-2011 01:18 PM |
Probna snimka bubnjeva u (polu) kucnoj radinosti - savjeti potrebni (56K Warning) | Koshpa | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 81 | 18-04-2008 06:44 PM |