|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Kojeg od ova dva izabrati?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
|
![]()
NTFS zbog podrzavanja veceg fajla, cini mi se 4gb ili 2gb moze podrzati
![]() |
#3 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Jos nisam cuo za neku vecu prednost NTFS-a, u brzini ili necem bitnijem pa cu se jos malo zadrzati na starijoj varijanti, osim ako me netko ne razuvjeri u suprotno.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
NTFS je sigurno bolji, a mislim da ti najbolje objasnjenje moze dati Diviner (ako ga ne mrzi da pise po ovoj vrucini
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderator
|
![]()
cini mi se da je NTFS cak i sporiji od FAT-a zbog kompleksnosti ali u detalje bas i ne znam
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Nisi nam rekao koji operativni sistem planiras da koristis, pretpostavljam da se radi o XPu...
U slucaju da ti je particija veca od 32Gb, preporucuje se da izaberes NTFS. Takodje, ukoliko zhelish da pravis fajlove koji su veci od 4Gb, izaberi NTFS. NTFS ima bolje performanse na vecim diskovima (moze da podrzi diskove velicine 2 terabajta) i definitivno je pouzdaniji, a obezbedjuje i vecu sigurnost podataka. U slucaju da hoces da imas dual boot sistem, onda bi verovatno bilo zgodno da razmislis da li ce ti biti potrebno da sve particije vidis iz svih operativnih sistema. Ako je tako, onda mozda treba izabrati FAT32, mada postoje i alati koji ti omogucavaju da procitas fajlove sa NTFS diska pod Win98. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Kod optimiziranja racunala za audio, preporuca se NTFS (po tascamu). Kao i uvijek, zaboravih argumente... al evo neki linkicici...
http://forum.nuendo.com/forum/Forum1/HTML/008142.html http://talk.newagtalk.com/forums/Com...posts/682.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ton magistar
|
![]()
ako ti je fat32 inspirativan onda ga drzi
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
NTFS!!! s tim sto bi trebalo da mu skines one gluposti koje je Sandro u nekom topicu vec objasnio tipe "last time aceess stamp" ili tako nesto i jos neka s*anjca i radice savrseno i naravno bolje od fat-a...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|