|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Postoji li neki program koji na ponudjene akorde i melodiju pevanja daje svoj predlog moguce harmonije, po mogucstvu u odredjenom pravcu muzike? To bi bilo vrlo interesantno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
A ti bi da se slepas ? Da drugi komponuje za tebe, a ?
![]() Naravno da postoji, na primer Jammer Professional. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
|
![]()
u 'ebote sta sve nece izmisliti
![]()
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
A da cujes jos sta zna, u je...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Mogli, izvini, ali ovo sto ti trazis je stvarno..... glupo!
![]()
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Probaj PG music Band-In-a-Box 2004. Nece te izneveriti
![]()
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Napravio sam pesmu koja ima cetiri akorda i voleo bi da vidim kako bi to izgledalo u nekom drugom harmonskom sklopu. Mislim da je to isto tako siroko i veliko polje kao i produkcija. Ako si ti mogao ubaciti reversno pevanje (usnimljeno naopacke) u svoju pesmu, sto zvuci opasno dobro, zasto ne bi ja istu melodiju pevanja prebacio iz dura u mol? Ili zasto ne bi uz pomoc inteligentnog programa na kraju pesme ubacio akord C maj koren iz cetiri?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ma OK Mogli, slazem se ja sa tobom, ali ni u kom slucaju ne mogu da se slozim sa idejom da to prepustis kompjuteru.
To sto Mili ili neko drugi ima mogucnost da jedan deo posla (odnosno vise poslova) prepusti drugima, to je druga prica. Mislim covek je kompozitor, sa nekim renomeom, i moze sebi da priusti tu olaksicu, koja je uzgred, krajnje nepotrebna, osim sto covek ima vise vremena za druge stvari, i osim ako doticni nije dilea kad je harmonija u pitanju. Preporucujem ti da sam istrazujes. Ne znam koliko se razumes u harmoniju, ali ako mislis da nisi dovoljno kompetentan, bolja je ideja da savladas to sto mislis da ti ne ide. Ako taj deo posla prepustis nekom programu, neces maknuti dalje od onog gde si sad, a verujem da ti to nije u interesu. Nemoj pogresno da me shvatis, nista ja tebe ovde ne osudjujem, niti mi pada na pamet, ali mislim da bi takve programe trebao da obilazis u sirokom luku, i da se vise oslonis na sopstveni feeling, a da znanje o harmoniji potrazis kroz neke knjige ili slusanjem sto raznovrsnije muzike. Valjda nema ljutnje... p.s. Dobar ti je onaj Cmaj koren iz 4 ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|