|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]()
8)
Stigao mi drugi monitor konacno...sve je u savrsenom redu...cisto da izvestim kako se sve zavrsilo... ![]() edit: trenutno testiram malo sa Vangelis - Blade Runner Blues (Orchestral)....raj! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Koliko je kostalo to "malo zadovoljstvo",ako nije tajna?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Administrator
|
![]() Quote:
![]() Inace, prica je ta da je jedan monitor stigao pokvaren...naravno to je trajalo dok su ovi uspeli da ga odnesu i donesu natrag iz Dynaudia... Evo sta su rekli inace: Quote:
Quote:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]() ![]() Last edited by bumbar; 02-05-2008 at 01:00 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]() ![]() Last edited by bumbar; 02-05-2008 at 01:00 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderator
|
![]()
Nikada ne slusaj hvale nego sam prosudjuj. NS10 nisi trebao ni u loodilu davati, menjati ili prodavati. To je standard svakog studija.
Pure cestitke!! Poslusaj malo i BT-ja ako imas on je za optimalno preslusavanje najrelevantniji po mom misljenju
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Uf,zavidim ti sto ti rade.
Kao sto sam rekao meni su zveknuli iz 'cista mira' oba u isto vreme iz svima nepoznatih razloga. Konacno posle mesec dana bili su popravljeni. Doneo sam ih nazad i radili su citavih nedelju dana kada je ponovo zveknuo jedan od njih.Ovaj put samo jedan. Poludeo sam.Sve se desavalo odejdnom,bez ikakve pobude. Dugo vremena razmisljajuci zakljucio sam da je problem ili u samim njima ili mi je celu zbrku izazvao Behringerov konvertor u koji su bili,indirektno,ustekani.Povezani su bili sa Pulsarom preko Behringerovog konvertora koji sam spojio privremeno sa malim Soundcraft mixerom u koji su bili ustekani monitori. Dva puta riknjavaju ,na minimalnoj jacini i bez ikakvog buma.Nisam jos stigao da odnesem na popravku ali probacu da ih zamenim za nove.Ovaj put cu ih ustekati direktno u Ghost mixer konzolu,koja nam je konacno stigla.(Soundcraft Ghost-prica koja zasluzuje otvaranje nove teme) Inace sto se tice zvuka,definitvno je najtopliji zvuk koji sam cuo a cuo sam ih mnogo.Meni licno za rad ne odgovaraju,previse su topli za gitarski zvuk kojem sam ja naklonjen.Za taj zvuk mi je mnogo pouzdaniji Krk ili Genlec.Ali na BM6A sve neverovatno dobro zvuci.Slusanje njih je ravno najkvalitetnijem Sex-u!!!!Kazem slusanje ali ne i sam rad.Mislim da su vise namenjeni nekom pop ili dance zvuku.Posebno mi se svidja bas koji je neverovatan za tu velicinu kutija. Da ne bude zabune,nisam ih ja pazario nego gazda studija u kome radim. Ja bih se definitvno opredelio za Krk ali sta je tu je.Svakako,zvuk vredan paznje,monitori koji zasluzuju sve pohvale.I verujte mi da to nije puno novaca za te kutije!Prve pare koje budem imao dacu za te kutije i stavicu ih kod sebe u sobu,upravo zbog meracenja. Inace,prvi put kada sam ih ukljucio,verovali ili ne,slusao sam muziku skoro 14H(!!!!)bez prestanka.Neko bi rekao ludak?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Nov je kupljen.Cetiri i po meseca smo ga cekali da stigne iz Englanda.
Uzet je sa onim famoznim expanderom od 24 ch i peak metrom tako da stvarno mocno izgleda. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dynaudio BM5A+sub vs dynaudio BM15p | chubich | Monitoring | 13 | 21-09-2007 08:46 PM |
Dynaudio BM5 | Zid | Monitoring | 9 | 17-12-2004 09:30 AM |