|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Nadam se da nisam promasio pod-forum.
Problem je sledeci.Prilikom rada sa Nuendom i Giga studiom + podignuta mixeta pulsara 2, prilikom prebacivanja sa prozora na prozor kompjuter secne i gubi se potpuno sklad audia i midija uopsteno. Takodje se isto desava i u radu samo sa Nuendom i mixetom Pulsara 2. Probao sam da explorer postavim na afiniti jednog jezgra ali ne pamti podesavanja. Konfa Gigabajt EP-35 DS3, CPU E 8400, 4.Gb RAM-a OCZ 1066, GPU nVidia G9400 GT Silent, 2 X HDD Seagate 500.Gb 32.Mb cashe + Pulsar 2. Optimizacija je uradjena po PS-u i sve radi fenomenalno osim navedenog problema. Molim za pomoc ! ! ! TNX |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
proveri task manager mozda imas jos neke procese koji ti nisu potrebni a pojavili su se u medjuvremenu od zadnjeg tvikovanja kompa (ume nero da ih napravi npr.) , gasi antivirus kad palis projekte (mada pretpostavljam da to uradis ali ne da ga pazuiras) , i ono najvaznije proveri refresh rate i rezoluciju mozda se slucajno poremetio ref. rate / rezolucija ... javljam jos u medjuvremenu ako se setim necega
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
To je sve uradjeno, medjutim radi se o 22" monitoru cija je native rezolucija 1680 X 1050 (valda su tacne brojke) a grafika nVidia 9400 GT pa ja mislim da ista ne moze da potera monitor u toj rezoluciji pa secka.
Jos neka ideja bi bila dobro dosla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam mo?e li ti ovo pomoći, ali na ovoj adresi ima? mali programčić za ispitivanje svoje grafičke kartice :
http://www.nvidia.com/object/product...tml?startgom=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ma gde 9400GT ne moze da tera 1680x1050,to mogu i mnogo godina starije karte,dakle nije tu problem sem ako je karta neispravna mada ne verujem da je to problem.Probaj da skines najnovije drivere sa nVidia-inog sajta i instaliras ih.Ako to ne resi problem,probaj ako si u mogucnosti da kod tebe probas neku drugu graficku(komsija,ortak...),pa da vidimo.Sada sam u nekoj guzvi pa cu nesto kasnije ponovo da navratim na forum da vidim sta si uradio,moramo to da resimo
![]() Pozdrav!
-"A sta pisalo na vrata?" -"Odavde niko ne izlazi nejeban!" ![]() Last edited by LAMPASH; 17-12-2008 at 10:44 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vibrator
|
![]()
da li si instalirao drajver za graficku ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
banned
|
![]()
Mislim da ne bi mogao koristiti tu rezoluciju da nisu instalirani drajveri. Verovatno su u pitanju decije bolesti svakog novog cipseta, tako da racunaj da ce se ispraviti sa novijim drajverima... ili se nece ispraviti nikada. Zato i jeste zez uzimati najnoviju opremu za DAW.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vibrator
|
![]()
moze da se desi da je windows prepoznao karticu i stavio generic driver.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Pa ajde onda neka potera 3DMark Vantage ili neku noviju igricu pa cemo videti da li ima drivere,glupo je sad da nagadjamo.
@66musicman Daj javi da li si nesto probao od predlozenog,inace ovako mi mozemo da pricamo price do Nove godine ![]() pozdrav!
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Sto bi se radi grafike izgubio sklad izmedju midija i audia ... tu je nesto 10 po sredi ...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nuendo problem.help | Jan | Audio Software | 4 | 12-09-2009 12:43 AM |
Problem s NUENDO Key Editor-om | Ligaya | Audio Software | 1 | 21-06-2009 06:02 PM |
CUBASE SX 2 i Nuendo Problem | MACI | Audio Software | 4 | 10-02-2004 06:57 AM |