|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
E,pozdrav svima,
zanima me zna li neko nesto u vezi Korg-a Pa1x (kad ce se pojaviti koliko kosta standardna verzija a koliko pro).U Madjarskoj kazu da vec imaju Pro verziju i da kosta 2070 evra (sa HD-om i harmonajzerom),a onda negde na net-u vidim da se promocija ocekuje tek u Novembru i da ce kostati preko 3000 evra. bilo bi lepo kada bi neko znao pravu informaciju,cao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
Siguran sam da bi ti na ovo pitanje Purator znao (barem priblizno) odgovoriti...Trenutno je u Engleskoj, na svojevrsnoj "turneji" oko razgledanja noviteta vezanih za hadrver i softver, pa ce se mozda javiti i u toku ovih par dana, mozda cak i sa lica mjesta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Takodje, video sam (i tuzno drzao u ruci ![]() Nazalost, nisam ga probao :oops: Sto se tice pitanja, malo sam pogledao na netu: Korg pa1X Pro nije u prodaji ali Retail cena je $4,300 sto ujedno i nije optimalna jer sam na sajtu Sweetwatera nasao isti synth za $3,500 (pretpostavljam da moze i jeftinije da se nadje). Nazalost, na netu nigde nisam nasao informacije o standardnoj verziji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pa1x i Nuendo 3??? | stacato | Computer Hardware | 1 | 07-08-2009 01:11 AM |
MIDI Problem CUBASE SX3 PA1x | mozart554 | Computer Hardware | 0 | 07-02-2007 04:22 AM |
Boje sa PA1X | zmaj | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 16-11-2004 09:37 PM |