|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ima li neko neki kontakt da podeli sa nekim dobrim serviserom iz radio bgd, treba mi neko ko moze da sredi jedan Neumann U87, kapiram da ih neko tamo u prste zna...?
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Znaju ih u prste, ali da li imaju delove i alate? Koliko znam, Radio BGD i PGP su svojevremeno sve Neumanne slali u Nemačku na servis (A.K.A. ništa nisu budžili).
Pozdrav, Vasa
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Da, elektronika se još i može srediti...ali kapisla mora da se menja...ako je do toga...
Sabadoš servis iz Sremske Kamenice (kod NS) je ovlašćeni servis i distributer Neumann-a za Srbiju. Mada na sajtu Nojmana stoji samo adresa iz Austrije za ovu regiju... No, čika Sale Sabadoš je veoma dobar,pedantan i poslovan inženjer elektronike, i uz minimum muke ćeš naći kontakte na Guglu. Ostalo će ti on reći... ![]()
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Ja ih saljem kod Thiersch-a. Covek proizvodi odlicne kapsule i nije skup. Malo je spor, doduse...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ukradena TOKAI gitara. Prevarant iz Beograda! | Tolerancija | Prodajem/nudim | 1 | 21-05-2018 11:46 PM |
Radio Drame - Radio Beograd 2 | ogischa | Predlozi i sugestije | 31 | 25-02-2012 03:44 PM |
Threesome - SurfPunk bend iz Beograda | analog | Promocija radova | 3 | 15-06-2010 01:04 PM |
Vucic Ljubisa - bombardovanje Beograda .. | XerXed | Promocija radova | 0 | 23-08-2009 10:08 PM |
Serviseri | Tolerancija | Computer Hardware | 2 | 30-03-2009 12:18 AM |