|
Prodajem/nudim Prodaja i zamena audio interfejsa, instrumenata, pretpojacala, miksera, ili bilo cega sto spada u audio tehniku. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
OPIS . . . sve je novo ne korisceno , morao sam otpakovati zbog slikanja,
jer kako sam okacio oglas posle par sati sam dobio gomilu pitanja. .. .. sve je tu untra USB elicencer, diskovi, upustva, aktivacioni kod . . . . . U pitanju je cubase pro 8.5 edu sa besplatnim update na cubase pro 9 nisu vam potrebni nikakvi papiri studenski. da objasnim nema razlike izmedju EDU. i ovog sto nije EDU. sve isto potpuno radi bez ikakvih limita i ogranicenja navodno edu se ne sme se koristi u komercijalne svrhe, (to sto isproducirate da prodate) ako je to nekome bitno, posto je ovde ukljucen besplatan Update na cubase 9 pro reatail on automaski preazi iz Edu i ovaj regularni komercijalni . . . . Sto se tice buducih UPDATE sve regularno nikakve vece troskove nemate koliko je update svima toliko i vi placate. okacio sam i sliku sa njihovog sajta gde pise i da cak radite update sa EDU verzije, prelazite automatski na ovu komercijalnu. .. .. .. eto nadam se da sam sve pojasnio. . ako treba jos nesto tu sam pitajte pozovite . . . . . slike su proizvoda koji se prodaje osim prve slike. . saljem post expressom. moze licno preuzimanje kod mene ili na teritoriji zemun, beograd centar . . . MOB : 061-2470-954 CENA: 430eur ![]() .................. ![]() Last edited by Argon; 12-01-2017 at 07:24 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kutija za bass binove | sitter | Live Sound | 1 | 19-03-2014 08:11 PM |
Izgradnja kutija za razglas | ugljesa | Monitoring | 2 | 04-06-2013 10:01 PM |
usb-elicencer za cubase | liman021 | Computer Hardware | 2 | 18-06-2011 04:17 PM |
kakva kutija za PC !!!! | DaBear | Computer Hardware | 5 | 14-12-2009 10:09 AM |