|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Sutra izlazi naša prva VR igra, pa smo podelili ovaj OST koji sam radio kao malu uvertiru. Ovde je moja omiljena tema, a na Soundcloud kanalu su i ostale. Uživajte!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Super!
Uzgred, da li ste ikad probali Godot? Nikako da nađem nekoga u našim krajevima ko to koristi, da malo razmenjujemo iskustva. Unity je super, ali me nerviraju sa obaveznim splash ekranom sa Unity znakom u besplatnoj verziji.
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
...fenomenalno. Svaka cast Elf !
nisam slusao na slusalicama, ali jos ako je radjeno binaural mogu tek da zamislim kako je na VR... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Odlično je ovo brate
![]() Postaviću jednom nešto svoje (ako firma dozvoli ![]() ![]() U svakom slučaju, ako ima forumaša koji još rade game music bilo bi super da postavljaju radove da slušamo i razmijenjujemo ideje, iskustva i td. Ostali naravno veoma dobro došli. Ako bude materijala, može se i posebna tema napraviti. Dakle, još jednom, Elf zaista odlično, fan sam ![]() Pozdrav svima, Last edited by Goran B; 10-05-2017 at 07:57 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Hvala vam svima ljudi, od srca!
![]() @Znak Nisam baš u toku sa tim šta isprobavaju od engine-a, ali verovatno im je iz nekog razloga odgovarao Unity za ovo. Za HOPA igre imamo svoj. @BlasterMaster Ispravka, mono i stereo su izvori, a posle je binaurlizovano preko nekog plaga. ![]() @Goran B Hvala opet! ![]() ![]() Last edited by Elf; 11-05-2017 at 09:01 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Svaka čast, uraditi sopstveni engine je više nego ozbiljan poduhvat!
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
@Znak - nije napravljen engine, vec je uzet za interneta neki besplatni, koji je doduse vremenom prosiren i dodato je stvari.. Ali i dalje nema ni A od audio enginea u njemu, vec samo simple sample player. Uostalom, evo kako izgleda Eipix engine editor LOL
Pretpostavljam da ovo daje odgovor zasto su uzeli Unity za VR igru ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Onda sam ja dobio pogrešnu informaciju od nekog ili je pogrešno protumačio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Soundscape Mixtreme 192 i Windows7 | shadowbgd | Computer Hardware | 0 | 29-12-2010 11:19 AM |
Game Development u Srbiji | silicon science | Razno | 2 | 11-04-2010 12:39 AM |
Video game music | InsaneEyes | Pricaonica | 3 | 07-08-2009 04:00 PM |
Soundscape-Pro Tools | SIMKES2 | DSP forum | 5 | 16-12-2006 07:01 PM |
soundscape mixtreme 192 | liman021 | Computer Hardware | 1 | 14-11-2006 10:22 AM |