|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Najpre, pozdrav svima
![]() Od nedavno sam poceo da ucim i unapredujem znanje ove divne masine (vsta-a ![]() Posto sam postao dosta poznat sa ms20, smara me vise da moram da linkujem knobove na automatizaciju i kontrolu misem. Posto ne posedujem miksetu... a istovremeno ne mogu da ne odradim traku a da nema MS-20 u njemu... U dilemi sam da li da kupujem MS-20 ili MS-20 mini, ili da uzimam neku fleksibilnu miksetu za te pare sa kojom cu moci da radim sve ove stvari kao na ms-20 plus da je koristim za druge stvari. Mozda deluje kao da sam odgovorio sam na svoje pitanje ovde, ali posto sam postao fanatik za korga, cuo sam da je zvuk iz hardvera jedno 10 puta bolji nego ovaj iz vsta tako da sam u zabludi... ![]() svaki savet, sugestija ili kritika na ovo je dobro dosla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
A za?to ne bi svirao bubanj, kad si već bubnjar (ako me sećanje ne vara)?
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
pobrkao si me sa nekim druze, prvi put sam ovde
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Kako god bilo, mikseta ti neće pomoći, osim ako „miksetom” ne nazivaš neki od digitalnih kontrolera poput Behringerovog BCF2000 http://www.behringer.com/EN/Products/BCF2000.aspx Što se tiče MS20 Mini... ne znam na šta ljudi misle kad kažu da nešto zvuči „deset puta bolje”. Treba sam da čuješ i uporediš, pa da sam proceniš... I ima male dirke, mada ne znam koliko ti je to važno. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
A zvuk - nema teorije da ces da primetis "10 puta bolju" razliku u zvuku a i da primetis to ti nece ni malo pomoci u produkciji / komponovanju / pravljenju dobre muzike. Koga je briga da li je VST ili pravi synth??
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]() Pa svi ovi ?to kupuju skupe hifi sisteme sa kablovima od 2k? da čuju Guettu u punom svetlu! ![]()
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Uzmi ovaj novi ms20 modul sa sekvencerom ))
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Stvarno zavisi ?ta hoće? da radi?. Koji mjuz i koji pristup mjuzu. VST i gledanje u monitor povlači jedan pristup radu za sobom, hardver potpuno drugi. Ja imam dva različita projekta zbog ovoga. Jedan je sve in-the-box i tu radim stvari koje nikako ne bih mogao da radim sa hardverom, a imam i opreme za loop, Obscurum-style tehno koji je deset puta te?e raditi na kompu - i production-wise, i arrangement-wise.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VSTi Dobra Drum masina ??? | Nemania | Audio Software | 21 | 21-07-2012 01:43 PM |
Behringer MS20 Studiski Monitori | micro | Monitoring | 4 | 24-03-2010 09:34 PM |
Korg Triton VSTi | statusband | Audio Software | 13 | 17-07-2006 01:04 PM |
Korg MS20!!! | relis | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 29 | 11-07-2006 01:36 AM |