|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Unapred sam zahvalan svima koji su spremni da ovde podele iskustva sa ovim uredjajem..
Elem , vec neko vreme imam problema (CPU Overload , pregrevanje , Kernel task do 80% ) sa Avid driver-ima na novom MacBookPro Retina (i7 2.5Ghz - 512GB PCI Ex - 16MB Ramm). Neki bi rekli da je problem ProTools ili Hypertrading, ali NIJE (provereno) !!! Koristim Cubase 7.5.3 sa digidesign 003 Rack+ na OS X 10.9.5 Iz tog razloga sam odlucio da Soundinterface prilagodim novoj masini pa se izbor suzio na samo "par" imena : RME , Motu i Focusrite (naravno sa cenom do 1000 e). Znam da ce mnogi olako hvaliti RME (mozda bih i ja) , ali vas molim da se suzdrzite! Razlog je jednostavan : Novi Mac-ovi nemaju FireWire pa vas molim da to imate u vidu jer i AVID tvrdi da se taj problem prevazilazi FW to TB adapterom sto se pokazalo kao ,za sad , lose resenje... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Motu 828 | sasa.ivkovic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 19-04-2014 11:48 PM |
Motu il RME? | Zeroo | Computer Hardware | 10 | 27-09-2011 07:40 PM |
Motu BPM !!! | Proximus | Audio Software | 9 | 13-10-2009 05:18 PM |