|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Dobri ljudi, u maloj sam dilemi, pa imam jedno pitanje za vas... Koju biste pedalu preporučili, odnosno izabrali između ove dve:
Electro Harmonix Metal Muff: http://www.mitrosmusic.com/proizvod/...x--Metal-Muff/ ili Blackstar HT Metal http://www.mitrosmusic.com/proizvod/...star-HT-METAL/ Ili mo?da neku treću u tom nekom rangu do nekih 150/160 evra za neki čvr?ći, ?ta ja znam, metal/pod/papa roach zvuk (ako to uop?te mo?e tako da se nazove)... Hvala unapred i svako dobro! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Ni?ta lep?e nego kupovina spravica i igračaka za nas dečake.
Subota, ustane?, napravi? neki divan doručak (Jaje na oko sa ajvarom i kri?kom fete recimo...pa jo? bela kafa...ufff...) i lepo ako je to moguće pojačalce pod mi?ku, i/ili samo gitaru na rame pa pravac u radnju. Tamo ljubazni prodavci. (Ihihihahahoho ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Hahaha, odgovor vi?e nego realan!
![]() Samo, problem je ?to nemaju na lageru Muff-a, 'bem ih ja, pa zato i pitam, da l' ima neko iskustva... ![]() Mada na kraju krajeva, ne mora? ni gitaru na rame, imaju tamo čika prodavci sve... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Isprobano, odlučeno! Blackstar ipak bolji za na? ukus, ali su obe petale dobre... Mo?da najbolja zamena ako nemate para za neku lampa?ku a?daju!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
sa kojom gitarom i pojačalom si upario pedalu?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Amplitube Metal | LAMPASH | Gitarska Produkcija | 11 | 19-07-2008 11:28 AM |