Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-07-2014, 07:31 PM   #1
ironzeppelin
Junior Member

Default Kupovina "Omnisphere" softvera

Dobro veče ljudi!
Nov sam član i iz Srbije sam.
Imam jedno pitanje u vezi Spectrasonics Omnisphere-a.
Naime, već odredjeni vremenski period koristim free vst-e i semplove sa mog korga X5D, ali to mi samo donekle zavr?ava posao.
Onda sam na netu čitao gomile review-ova i gledao tonu klipova na youtube-u, i na kraju sam se odu?evio raznovrsno?ću Omnisphere-a koji bi, kako mi se čini, mnogo doprineo kvalitetu zvuka mojih kompozicija.

E sada, stvar je sledeća:

Na njihovom sajtu, Srbije čak nema ni navedene medju distributerima, ali Hrvatske i Slovenije ima, ali samo e-mail je naveden kao kontakt. (na koji mi niko vec 10 dana ne odgovara)

Interesuje me, da li neko od vas već koristi ovaj software (original, ne pirat), kako ste do?li do njega, i koliko je vremena trajao proces same isporuke-kupovine?
I naposletku, da li ste zadovoljni onim ?to software pru?a, za cifru koja i nije tako bezazlena.

Od svega samo znam da ko?ta oko 370 evra.

Hvala unapred na odgovorima.
ironzeppelin is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2014, 12:42 AM   #2
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: Kupovina "Omnisphere" softvera

moj Korg Triton Le je bio nov oko 1750km (875eu) ne secam se. a ako zaboravimo njegov sempler i pogledamo malo u njegov ROM i prelistamo ga, omnisphere ga pojede !! tvoj X5d je bio oko 900km (450eu) isto ga pojede i za veceru i dorucak i rucak hahah, tako bezazlena je cena ,, samo to da dovezem)
branoy is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2014, 10:38 AM   #3
ironzeppelin
Junior Member

Default Re: Kupovina "Omnisphere" softvera

Drago mi je da tako misli?, to me jo? vi?e ohrabruje da kupim software.
Ali, ne zaboravi na jednu činjenicu - korg je '95 godi?te, a i dan danas ga brat nosi na svirku, i pr?i odlične melodije na njemu, dok bi sa omnisphere-om morao da nosi? laptop, zvučnu, kablove, stalke i + klavijaturu
ironzeppelin is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
omnisphere, soft synth, software, spectrasonics

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules