|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() Sta vi mislite, s obzirom da je miksao Nevo, makar ovu stvar pise da jeste Last edited by Bockie; 20-06-2014 at 08:27 PM. Reason: Na YT ideš na share=>embed i copy i paste kod... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Hej Boki kul ! Ali kad to uradim i probam preview ne izbaci mi video u Preview post
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Hmm...onda ne idi u "preview post"...
![]()
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Sta slusamo u miksu i masteringu? Ja preslusao na Mac lapotopu na kome slusam 90% vremena...sve se lepo cuje, sve lepo izlazi, vokal lepo zvuci.
Odlican aranzman, harmonika vrlo pametno odradjena sa dance elementima / efektima..sve lepo umereno i sve radi jedno sa drugim (za razliku kad neko proba nesto nase da uklopi u neki dance fazon). Mislim, nije club-track, ali se moze igrati uz njega u diskoteci - i to je cilj. Secam se da je Dino pricao za ovog Yoada jos davno..ali nisam znao da su odradili...mislim da je cak i neke aranzmane trebao da radi.. Odlicno.
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
cak i ova rumba nije toliko losa, harmonika na pravim mestima i lepo odsvirana, nije prenaglasena ko u 99 posto "samer dens hitova" , cisto da se uklopi u ambijent... bek vokali na ref su super , podsecaju na neke njegove najvece pesme... po meni Dino je jedan od retkih koji drzi do odredjenog stila, odudara od vecine, i ako je toliko na sceni i moze se reci da dosta pesama lice jedna na drugu, nikad nije "corny" sto bi se reklo, i pored toliko etno prizvuka i kombinacija meni barem to nikad nije dosadno za slusanje...imaju dusu pesme, tekstovi sa puno simbolike, tako da produkcija ovde nije toliko presudna. Mislim, svako bi mogao da doda "mozda je trebalo ovo mozda ono", i ja bi sigurno neke stvari pojacao zatisao itd, ali mislim da su to samo finese... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
i uvek nadje dobru ekipu za rad, i lepo sve plati !
Jedan od retkih koji ulazu u muziku...(valjda zato sto mu se i vraca visestruko!)
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Meni je fascinantno da forumu koji je posvećen audio produkciji i in?injeringu nije zanimljiv album jedne od najvećih pop zvezdi sa ovih prostora na kome je radio jedan od najaktuelnijih čoveka iz na?e bran?e na svetu trenutno, barem marketinski
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Onda ti se gadi 80% ex-yu scene.
Merlinu, krao, ne krao, ja znam da sam ga recimo na keca prepoznao kod Colica kao autora i na tome mu skidam kapu. Cak mi nije ni jasno sto tu pesmu nije ostavio za sebe. Jedan od retkih koji ne juri za hiper-produkcijom i cini mi se da fura neki svoj fazon i ne obazire se mnogo na to sta ce ljudi reci. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Slu?alice Yoad | alfom | Monitoring | 4 | 21-10-2013 03:32 PM |
Pitanja vezana direktno za projekte koje sam masterovao | Bo_13 | Slobodan Milunović - Boban | 14 | 08-05-2009 04:58 PM |
Umro je Dino Dvornik! | RNT | Pricaonica | 48 | 11-09-2008 07:02 AM |
Dino Merlin 2008 Ispocetka | iatros | Razno | 26 | 25-06-2008 01:33 AM |