Neverovatno, ispizdeo sam.."humanitarni koncert" na politickoj osnovi
Danas na poslu u Osn skoli sam pukao. Treba da se sledece nedelje organizuje "humanitarni koncert" gde ce deca imati horske tacke, recitacije,muzicke tacke itd..Receno mi je to u pet do dvanaest, a ja sa horom i solistima imam 60% programa...Ulaznica bi bila 100dinara, a siguran sam da vise od 100 ljudi nece doci,sto je 10 000din,ni sto evra.
Ali ono sto me nervira je to sto mislim da to nema veze sa humanitarnim koncertom, vec sa dobijanjem poena.
Jedan nastavnik je dao taj predlog,koji inace nece ni dati svoj doprinos u programu (nastavnica ruskog) ,tako da on dobija poene od direktora-uvlaci se, a direktor od opstine..sve na politickoj osnovi..ma prosto sam ubedjen..
Cak su meni i rekli da se snadjem za rasglas i da nabavim odnekuda elektricni piano, jer ja jel te predajem muzicko..E tad sam pukao,doslo mi je da im jebem sve po spisku, ali sam se nekako suzdrzao...Pa zar je i to posao i obaveza nastavnika muzickog, ili da samo spremin decu (za manje od nedelju dana)..
Zalosno je to, sto i ovakve situacije odredjeni koriste za politicko napredovanje.
|