|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() Posle jako dugo vremena dobih neku inspiraciju. Nazalost pokrentu zbog generalno losih emocija sto na privatnom sto na ovom trenutno nesrecnom stanju al' dobro, ventil ne bira. Kemper Amp + basic Telecaster (hvala Sale). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Odličan komad, a ona L/R gitarska tekstura od 1:10 do 1:45 je skoro fantastična. Malo je šteta što je uvod u glavnu temu, onaj C-A, na 1:45, pa do početka same teme, smiksan previše unutar matrice (i prostorno, a vala i po izboru oktave), pa umesto utiska „ohoho, evo događaja” imam utisak „aha, dobro, evo sad će verovatno i tema, samo da sačekam još četiri takta”. Malo sam konfuzan, ali to te valjda ni ne čudi
![]() Sve skupa je prilično filmično parče, a svako malo se ovde pojave slični radovi. Zato često i pomislim kako na ovim prostorima ima više potencijalno dobre filmske muzike nego dobrih reditelja. Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 18-05-2014 at 04:13 PM. Reason: 1:10-1:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Dobar je MuZZy, ba? dobar...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Odli?no ti je ovo. Jedino ?to sam nekako o?ekivao neki "B" deo da razbije za trenutak tok pa da se vrati pesma nazad i to ?to je rekao i Vasa oko miksa, da su neke stvari pretihe npr ta solo gitara.
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Pogodi me sa ovim hornama na kraju
![]() Meni lično se dopada što si odlučio čitavu formu razvijati od početka do kraja bez nekih naglih kontrasta, onako izliveno iz jednog komada, pa je i sama kompozicija poprimila neki zamišljen i utonuo šmek, a ako ti to nije bilo na umu, nije ni bitno, jer kako reče jednom jedan umjetnik "Umjetnost nikada ne podbaci da oslika stanje svijesti umjetnika" ![]() Sve u svemu meni se vrlo dopada. Keep up with good work ![]() Last edited by Goran B; 18-05-2014 at 12:25 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kad mi dođe? ti (Instrumental) | alfom | Promocija radova | 0 | 07-09-2013 08:57 PM |
Moj Instrumental! | Mariokbee | Promocija radova | 11 | 08-10-2009 02:22 AM |
instrumental | nenad | Promocija radova | 6 | 15-05-2009 06:58 PM |
Novi instrumental | stigma | Promocija radova | 5 | 24-03-2009 11:44 AM |
novi smooth jazz (lounge) instrumental | balthazaar | Promocija radova | 27 | 20-11-2008 05:20 AM |