|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Zanima me da li neko zna koja je najbolja varijanta za kupovinu Cubase-a 7.5 preko neta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Znam da moze da se naruci sa Amazona ili sajtova tog tipa.Ako mislis na download programa, onda na Steinberg sajtu pogledaj.Kada sam gledao pre izvesnog vremena, nesto mi je javljalo da ne moze odavde da se kupi na taj nacin, vec da se obratimo zastupniku, tj. MitrosMusic-u. Nadam se da sam bio od pomoci...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Riccolo
Najbolje ako imas nekoga u EU, nekog rođaka, prijatelja. Ja slao u Thoman email i pitao, kazu da ne rade sa Bosnom.Tako da sam odlucio poruciti preko prijatelja koji zivi u Beču.Biće dostupan od 07.02. Ja sam inače porucio Steinberg ultimate recording paket, gdje dodje i Steinberg karta UR824 i Cubase 7, sa besplatnim update na 7.5. Novac posaljes preko deviznog racuna ili western union prijatelju da uplati, a on kasnije po nekom vozacu,busom proslijedi do tebe. Mislim da je Thoman najjeftiniji.To je moje iskustvo.Pozz ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
jBridge kupovina | BozaMaxi | Audio Software | 3 | 15-02-2013 07:24 PM |
kupovina preseta za cubase.. | spartakus | Pricaonica | 14 | 07-11-2012 12:44 PM |
Kupovina preko E Bay..i online kupovina uopste | korenjak | Razno | 10 | 06-12-2011 06:26 PM |
Cubase 5 kupovina | STUDIOTON | Audio Software | 1 | 05-01-2011 04:25 PM |
Kupovina Uad-a | silicone | DSP forum | 3 | 20-10-2009 10:22 AM |