|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Mo?e li neko prepoznati koje slu?alice koristi Yoad Nevo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Lice na neke slusalice iz Sony serije MDR
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Hvala D?oni.
Pregledao sam mu sajt i vidio među onim ?to koristi i ovo : Headphones - AKG K270 - AKG 240DF - Beyerdynamic DT100 - Fostex T20 - Senheizer HD25-1 ovdje : http://www.yoadnevo.com/ Imao sam Beyerdynamic DT100. Bile su mi izvrsne (ali i prete?ke) za snimanje vokala. Međutim, bile su mi i presvijetle ; mogao sam čuti 'cake', ali ne i karakter. slu?ao sam interviju sa Nevom, u kojem on obja?njava da voli miksati / masterizirati tako da je zvuk tih. Slu?alice je koristio da bi čuo karakter npr. instrumenta ili vokala. Npr. odnos osnovnog tona i načina trzanja ?ice na bas gitari (prst, trzalica) koji se ističu u srednjem i visokom spektru, i sl. Slu?alice sam prodao, a volio bih sakupiti novac i kupiti ne?to ?to je kvalitetno za u?i / glavu, a prije svega da su kvalitet za ovakvu namjenu koju sam pomenuo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Slusalice koje je kompanija Focal predstavila izgledaju super i privukle su veliku paznju, verovatno zbog same reputacije koja ta firma ima kada je u pitanju monitoring. Tako su i njihove slusalice predstavljenje kao idealno resenje za referencu/monitoring: http://www.zenproaudio.com/focal-spi...eadphones.aspx
Ja slusalice nemam, zamaraju me brzo, ali eto zainteresovao sam se za ove Focal slusalice i mozda ih nabavim uskoro, cisto da imam takvu vrstu monitoringa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Pa tako i ja. Imam dvoje, manje Phillips-ove.
Ali, čujnost svakog detalja mi je ostala u sjećanju kod Bayerdynamic DT100 koje sam imao, pa bih ?elio takvo ?to opet sebi priu?titi ; ali, da nisu onoliko te?ke i da onoliko ne re?u frekvencije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Slu?alice | MD | Monitoring | 18 | 03-05-2009 07:54 AM |
Slu?alice | zadresar | Monitoring | 2 | 29-01-2009 05:18 PM |
Slu?alice na servis?? | matija | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 07-01-2009 08:27 AM |
Slu?alice i zvučna | Tomislav | Computer Hardware | 9 | 09-12-2006 01:42 PM |