|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ima li netko iskustva sa gore spomenutim monitorima. Alesis ka?e da se vi?e ne proizvode pa...
Tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
ja mislim da se sad proizvode kao AKAI (neki model,mozes googlat)
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Uh, jaka, "goveđa" kutija... Odavno se ne pravi, imam utisak da je dosta ozbiljnije pravljena nego današnji modeli, u smislu kvaliteta izrade... Dooosta basa je imala, ali za razliku od današnjih i dosta korektan mid-range.
Ako ti nude polovno i povoljno...što da ne, poslušaj prvo i to je to. Ali sumnjam da je kutija vredna "vijanja". Poz'
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Hvala na odgovorima, na?ao sam na webu to su Akai rpm8 i osim crvenog kruga oko bas zvučnika izgledaju jednako.
Alesisi su već kod mene doma. Deal je bio super jer sam ih uz malu nadoplatu zamijenio za mobitel koji mi nije trebao ( dobio sam ga na nekakvoj tomboli ). Obzirom da sam do sada imao ( jo? uvijek imam ) Alesise M1Active MKII usporedio sam ih sa njima te se odu?evio ![]() Zaista su dobro napravljeni i zvuče puno realnije od MKII-ki. Sada ku?im kad ka?u da su MKII hi-fi zvučnici. E da fakat su "goveđe" kutije ( velike, te?ke i glasne ). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Alesis io/26 | TOSHO | Computer Hardware | 6 | 26-01-2007 12:32 PM |
ALESIS ION! | dlukace | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 07-03-2004 10:34 AM |