|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozz forumasi,
Dansa mi se javio problem, naime Fostex VF 160 hard disc rekorder koga posedujem vec dugi niz godina, nece da podigne sistem i izvrsi potrebne inicijalizacije, vec trazi da formatizujem njegov disk. imam gomilu snimaka na hard-u i bojim se da nije on crkao/ostetio se. Dali neko moze da mi da savet o cemu se radi i molio bih za adrese pouzdanih majstora koji bi mogli da pomognu i izvrse eventualni servis. Molim da mi sto pre odgovorite, unapred se zahvaljujem !! Aleksandar |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
moj savet je da potražiš nekog ko poseduje neku spravu iz te serije i da proveriš hard disk. Takođe probaj da ubaciš drugi, nebitan hard koji mu dozvoli da formatizuješ, čisto da vidiš dal će to da proradi uopšte. I treba proveriti dal on ima na ploči matičnoj neku bateriju za BIOS, kod tih matorih sprava te se baterije jednostavno istroše, pa ih valja zameniti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
http://homerecording.com/bbs/user-fo...placed-240266/
http://homerecording.com/bbs/sitemap/f-16.html http://www.justanswer.com/electronic...unctioned.html nadam se da ce ti ovo pomoci nekako
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 17-08-2013 at 09:10 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Pozz Artur-u i alavuku !!
Hvala vam na brzim odgovorima i pomoci. Pokusacu da se sto vise informisem preko ovih linkova koje ste mi poslali. Ne reko ste mi samo, adrese/telefone nekih pouzdanih majstora koji verovatno i vama popravljaju uredjaje. Molio bih da mi prosledite imena, adrese i telefone da bih se cuo sa njima i eventualno mi pomogli. Hvala unapred, Aleksandar |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Reseno, crk'o Hard Disk, stavljen drugi, sve radi kao i pre !!! Hvala na pomoci, Aleksandar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
jel si uspeo nesto da izbekapujes?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Nisam jos, stavio drugi Hard i uredjaj funkcionise, a za podatke, rece mi drugar da nadjem isti Hard i da pokusam sa zamenom elektronike na disku. Kada je proveravao stari/pokvaren Hard, rece da mu je pokazalo da je crkla elektronika a da je mehanika OK !
To je to, pozz Aleksandar |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
-snimac ideja- | ANITA | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 04-04-2009 04:12 PM |
Terenski snimac ? | darkstar | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 30 | 28-03-2009 10:28 AM |
rucni snimac | ipomea | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 03-12-2008 09:27 AM |