|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ovako, u Cubaseu 5 kada ukljucim ASIO od Line 6 Toneporta Cubase krece da baguje kao blesav, tona na masteru nema, program "secka", ma sve je otislo u tri lepe
![]() ![]() STa da radim, kako da sredim ovo sad ![]() ![]() ![]() ![]() Hm, sada videh da su nestali full duplex driver ASIO i onaj ASIO multimedia driver. Znaci imam samo ova dva navedena! Pomagajte! Last edited by LAMPASH; 30-07-2013 at 04:08 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Probaj da uninstaliras C5, i sve te drivere, sa nekim programom koji cisti i registry (Revo uninstaller npr), pa da ponovo instaliras.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
cubase je najlakse de instalirati , neka prvo de instalira drajvere od na primer terrateca pa ako opet se desava isto onda neka de instalira i drajvere od toneport-a pa opet reinstalacija toneportovog drajvera posto mislim da je ovo vise do drajvera tj asio-a kartica nego do cubase-a ...i usput disejbluj integrisanu kartu ukoliko je imas
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
meni su se desavali slicni problemi(druga kartica doduse) dok nisam primetio da mi na postavci problematicnog asio drajvera nije dodeljen nijedan kanal za input (govorim o vst connections-F4)....kada sam to podesio-sve proradilo
![]() |
#5 |
Superoperater
|
![]()
Ne verujem da ima veze sa drajverima od kartica. Prvo reinstalacija Cubasea, to je najlakse, mozda se neki fajl ostetio ili tako nesto. Reinstalacija cubasea, pa ako nece - onda -
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Uh, malopre sam se probudio jer sam se do jutros rkao sa ovim i resio sam problem. Oborio sam sistem jer reinstalacije drivera i cubase-a nisu pomogle, e sad ima da urastem u stolicu dok ne budem instalirao sve plugove. u svako slucaju hvala vam ljudi!
P.S. ebem ti windows i cubase! Last edited by LAMPASH; 30-07-2013 at 07:34 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Naravoucenije:cim sve instaliras i podesis, napravi full image particije C, i spremi negdje na externi disk ili sl, i iduci put nemas problema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Superoperater
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Meni Acronis radi posao, ali isto je to, sto je sigurno, sigurno
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ASIO kombinacija? | Bockie | Audio Software | 5 | 26-01-2012 03:17 AM |
ASIO Time Usage Cubase 5 | zoivanmo | Audio Software | 17 | 26-11-2010 01:45 AM |
Cubase dongle i problemi sa plocom | Hollywood | Computer Hardware | 4 | 11-05-2010 02:07 AM |
CUBASE sx 3.0.2 -problemi sa freeze funkcijom | MD | Audio Software | 6 | 22-08-2005 09:53 AM |
Asio.. | djale | Computer Hardware | 4 | 29-02-2004 03:15 AM |