|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ovo mi je lepo iznenađenje. Zdrav zvuk, bar po mom ukusu:
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Melodijski, pesma nije losa..tekst - dobra ideja,,ali kao i svi nasi tekstovi, moze bolje da sedne na melodiju. Da se tekstopisac malo pomuci i nadje neke reci koje se lepo rimiju, i bolje sede..a ne da se reci razvlaci da bi sele na melodju.
Drugo, refren krene tek na minut i po...mnogo kasno..ja mislio da nema refrena u pesmi.. I najvaznije - video ![]() Ovako spada u onu "klovnosku varijantu" sto rece Dusan_S...
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
E, sad tek vidim da je neko odavle kačio ovo. Odlično je. ?to ka?e DaBear, sve je dobro osim spota. Ja pak ni tekstu ni formalnom planu ni?ta ne zameram.
Pozdrav, Vasa
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Dopada mi se taj koncept jakih kontrasta. Retro zvuk u kombinaciji sa cyber love tekstom, brundajući muški glas uz ženski glavni vokal, dobra dinamika u svirci. I u spotu se to vidi - komplementarne boje, razlika u godinama učesnika u spotu, živahni ples matorca Branka Isakovića, pokreti učesnika u odnosu na potpuno statičnu kameru, itd. Ovim su, pretpostavljam, samo nagovestili za šta su sposobni i verovatno možemo očekivati još dobrih ideja od Voje Bešića i njegove ekipe.
And in the end, the love you take is equal to the love you make. Last edited by Znak; 30-10-2013 at 11:23 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|