|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Dobro jutro svima,cito sam ovdje na forumu da je moguce razmjenjivat Plugove ode Uad-a ili sam ja to pogresno razumijo.pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Pogresno si razumeo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Postoje "mesta na nalogu" koje svako ko kupi kartu dobije. Po karti mislim da ide nesto oko 4 mesta. To teoretski znaci da mozes da imas 4 kartice i da efekti, plug-ovi (koji se kupuju) mogu da rade na te 4 karte (nezavisno od toga da li su u istom ili razlicitim racunarima).
Dakle ako kupis kartu,registrujes je na svoje ime i imas, recimo, "vaucer" od 500$ - mozes uzeti 2-3-4 plug-ina za te novce. Tvoj kolega ili "prijatelj" zatim kupi kartu, registruje je na TVOJE ime i kupi jos 3-4 efekta, onda te efekte mozete "podeliti" izmedju sebe i svi sve koristiti. Sve zavisi koliko si "prijatelj" sa kolegom i pod kojim uslovima ces mu "ustupiti" mesto na svojoj karti, te na taj nacim "podeliti" dobra sa njim... ![]() To se u oglasnoj sekciji zove "ustupam mesto na nalogu" za X novaca... ![]()
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
@sigimigi
Procesljaj oglasnu sekciju, a ako ne nadjes, stavi u rubriku "trazim"... ![]() @diviner ![]()
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Evo mene opet,moj kolega u Americi zivi i stavio bi me na svoj nalog,ja se nalazim u Njemackoj.da li je mogice da me stavi na svoj nalog i kako?pozzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ivan Lekic
|
![]()
Nije.. da bi tvoju karticu vezao za acc.. mora fizicki da je upari sa njegovom karticom.. to je uslov da bi se karta automatski vezala za acc gde su plaginovi.. ako to ne uradis a ipak ti da podatke od acc da se registrujes, onda ce se kartica registrovati ali u drugoj grupi na istom acc.. svaka grupa moze imati drugacije plugine.. u ovom skucaju ti ces biti na nalogu ali u posebnoj grupi bez plugina..
Dakle uslov je da pri registraciji u kompu bude bilo koja kartica sa naloga.. i onda ce se ta nova autimatski upariti na pravo mesto |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Moze i odvojeno... on je prijavi na nalog i kartica se automatski registruje u drugoj grupi kao sto si rekao, ali onda njegov prijatelj napise pisamce u kojem im kaze da se zeznuo i da je hteo karticu da stavi u istu grupu ali je pogresio i oni ce je prebaciti u prvu grupu...bar je bilo tako, ja uradio jednom, mada sam se ja stvarno zeznuo ali dodje mu na isto...
Pozz
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Sta treba mom kolegi da me registruje?on ce nazvati UAD firmu da to sredi..na koji nacin moze prijavit moju kartu kod sebe na acc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najbolji besplatni File Sharing servis | ProkDu | Pricaonica | 3 | 14-03-2011 05:28 PM |