|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
evo malo da promovi?em drugare blues-ere kojima sam mixao i masterovao album, pa bačite neke kritike
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
bio sinoc na svirci.. basista je odlichan, van dam je nemilosrdan a gitarista ima odlichan glas.. samo malo da poradi na sviranju i idejno da sredi solaze i puna kapa.. u sv sl neka se radi i svira! treba ovoga shto vishe! meni bilo super, a doshao sam sa idejom da sviram sa bendom jer nisam dugo al reko' necu da ih smaram kad promovishu album..
![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Nije snimano sve na 1-2-3, samo bas i bubanj. Sa gitarom je bilo dosta problema, tačnije sa setup-om. Mada ideja jeste bila da se odradi sve na prvu, ali je problem taj, koji svi uoče kod gitariste, sam sound, i nedefinisani aran?mani.
U svakom slučaju, kompletan album jeste snimljen za nekih 8-9 dana aktivnog snimanja. (Bubanj i bass 2 dana) P.S. Sama ideja sa Igorom (Mississippi voice) je odlična. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
da da, u pravu si.. gitare i vokal su dosnimavani pa se jurio sa bubnjem i bass-om.. nisam ucestvovao u tom delu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cotton Pickers live - Akademija 28 | nESbo | Pricaonica | 3 | 19-12-2012 10:16 AM |