![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
pozdrav ljudi, imam jedno pitanje i treba mi pomoc..
u sustini ispao sam glup i napravio pocetnicku gresku i situacija je sledeca: vec duze vreme radim jednu traku i kada sam napokon dosao do zeljenog rezultata i vec kontaktirao mastering inzenjera skontam da mi je sve vreme limiter bio ukljucen na master kanalu, naravno, uklanjanje limitera na vec gotov mixdown uz koji je limiter bio sastavni deo, 0 bodova. tako da htedoh pitati, s obzirom da sam nestrpljiv covek, da li da krenem sve jovo nanovo ili postoji mogucnost masteringa sa limiterom na main busu i u slucaju da postoji kakav rezultat bih mogao ocekivati. hvala unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Posaljes verziju bez i verziju sa limiterom, i resen problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
i to je to?
u tom slucaju to je jako olaksavajuca vest za mene |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Da, i mozes da kazes coveku da na toj verziji gde je limiter, je koriscen limiter, i ako si imao jos nesta od plugova, nabrojis i kraj. On ce na suvoj uraditi to isto, samo bolje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
da mu saljem obe, bez obzira koliko distortuje verzija bez?
hvala na pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Evo mojih uputa za pripremu premastera, mo?da pronadje? odgovore u njima.
Pozdrav, Gregor
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
hitno savet pomoc ili sta vec | spartakus | Razno | 10 | 07-01-2015 11:28 AM |
Savet .. | spartakus | Produkcija Elektronske Muzike | 7 | 01-04-2013 06:00 PM |
molim pomoc/savet | herbsmanno1 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 28-01-2011 10:14 PM |
Pomoc!!! Drzim cas potreban savet, ideja... | Nemania | Gitarska Produkcija | 9 | 31-01-2007 01:59 PM |