|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Menjao bih HP4 pojacalo za slusalice za nesto bolje. Nacitao sam se svega i svacega na netu pa bih voleo da cujem od nekoga, "iz prve ruke" kakvo je creek pojacalo i da li cu dobiti nesto vise (sto se samog kvaliteta zvuka tice) od Presonusa. Koristio bih ga na AKG K701 slusalicama i K271... HP4 ima dosta snage i puni 701 sasvim korektno, ali nisam siguran da li ce se kvalitet zvuka poboljsati kupovinom Creeka... Veza izmedju kompa i ampa je m-audio FW 410... ako nesto znaci nekome...
unapred hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
na google naleteh na semu creek-a, i iznenadio me mediokritetni dizajn i odabir komponenti za nesto sto kosta 220$, ocekivao sam vise inzinjerske maste za taj budzet
http://cdn.head-fi.org/1/17/1758cc65_OBH11v2s.jpeg http://i51.photobucket.com/albums/f3...eek_OBH_11.jpg recimo ovaj operacioni pojacivac u njemu kosta 50 dinara u prodavnici, BD139 su najobicniji moguci snagasi od 10 dinara da meni treba ovaj ampic komponente bi izasle 10 eura i sat vremena za sastavljanje sve ovo gore receno ne mora mnogo da znaci, verovatno to sasvim korektno svira, a prost dizajn i jeftine i dostupne komponente mozes da gledas kao prednost u slucaju kvara e sad, sve zavisi za sta ti treba, da li za monitoring ili za slusanje muzike, ako je ovo drugo ja licno (za 220$) bih izabrao neki mnogo egzoticniji lampaski dizajn, a ne nesto ovako spartansko, ali opet to je stvar licnih afiniteta
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Najlepse hvala na odgovoru, fora je u tome sto ce me izaci duplo jeftinije od te cene, a ne mogu da ga cujem, nema ga vise u radnjama u BG koje su ga drzale pa da mogu da uporedim sa presonusom. E sad jedini razlog zbog kojeg bih ga uzeo je zbog ocekivanja da je sam zvuk dosta bolji od HP4, na kojem mi se cini da pri pojacavanju visoki krecu da se deformisu... Znaci, tragam samo za boljim zvukom, necim sto ce slusalice, koje su meni jako dobre, uciniti jos boljim. Ok, povremeno nesto kao miksam nocu, pa bi bilo dobro da je linearno, i bez bojejna, ali za to mogu da koristim i K271 prikacene na karticu direk, tako da i nesto lampaski bi boglo da dodje u obzir. Gledao sam one little dot na e bayu ali mi je uvek jako mucno sve to oko narucivanja placanja i oporezivanja...
tako da... i dalje ostaje misterija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Da li je ovo kome interesantno, misljenja... | Kapo | Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike | 2 | 09-09-2012 08:28 PM |
KRK v6, vasa misljenja i iskustva | dj duochebag | Monitoring | 14 | 25-03-2011 06:19 PM |
DAC headphone amp | mehunovic | Monitoring | 0 | 24-01-2011 02:05 AM |
Koji Headphone amp ? | audioland | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 18-03-2010 11:27 AM |
Headphone Preamp | Nemania | Kupujem/trazim | 3 | 27-02-2010 10:10 AM |