|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav svima!
Pre neki dan sam kupio Bose Companion 3 S2 zvučnike za komp.Sve sam povezao,ali mi nije radio vufer.Na kraju sam skapirao da je problem u zvučnoj - kad nakačim na integrisanu,zvučnici normalno rade,a kad nakačim na emu,vufer se ne čuje ![]() Jel mo?e ne?to da se podesi softwerski,da bi radio i taj vufer preko emu? Inače,kabl koji ide od zvučnika do karte je 3.5 mm,a na njega kačim bananu(nije do nje). Hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Jel je ova karta 2.0,po?to su zvučnici 2.1?!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
jeste,ta karta ima samo jedan stereo izlaz.Kakve konekcije ima sub?jel poseban left-right signal ide za njega a poseban Left-Right za satelite?
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
E-MU 1212m sam davno posedovao...1.verzija PCI,...koliko se sećam ima dva izbalansirana izlaza, i to ti je to.klasičan 2.0 setup...ali vrhunski konvertori....za te pare ne mož više
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Ide samo jedan 3.5mm(sateliti i sub)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Uspeo sam uz pomoć činč kablova
![]() Nego,jel može neko da mi kaže kako da promenim sample rate u celom Windowsu(pošto kad stavim na 44.1 čuje mi se foobar,ali se ne čuje ništa preko tjuba) ![]() Last edited by MarkoX50; 08-11-2012 at 08:56 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Probaj prebaciti na 48khz u podesavanju EMU-a,na glavnom mikseru negde gore desno ima kruzis gde su podesavanja,pa mislim da je poslednja paleta u tom prozoru samplerate.
edit: da,ako vec nisi i u podesavanju windowsa u control panelu moras izabarati EMU kao default,pogotovo ako je instaliran i drajver za integisan audio sa ploce ili neku drugu karticu.
"Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." Last edited by alen; 09-11-2012 at 12:27 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Isvinjavam se,sad tek skapirah da pitas za 44khz
![]() Mislim da treba u control panelu windowsa podesiti audio da radi na 44khz,ne znam iz glave gde se to tacno u 'sedmici' nalazi ali negde je u audio podesavanjima u control panel-u.
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Znam kako da namestim u E-mu mikseru,samo nikako ne mogu to u control panelu da nađem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Uspeo sam! Ne?to se chrome istripovao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pode?avanje tonaliteta loop-a | aland | Audio Software | 7 | 12-11-2010 11:19 AM |